Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Eva Burešová: Nebaví mě hrát si, že je všechno super!

Video se připravuje ...
Holky na víně: Eva Burešová
VIDEO: Videoredakce ženských titulů
25. června 2023 | 06:00

Hostem Terezy Víchové a Simony Formánkové v podcastu Holky na víně byla zpěvačka a herečka Eva Burešová. Jak zvládá skloubit veškeré své pracovní aktivity s mateřstvím? Proč si nedávno najala bodyguarda? A jaký je tatínek její partner Přemek Forejt? Podívejte se na video.

Známá česká herečka a zpěvačka Eva Burešová byla v uplynulých dnech doslova na roztrhání. V dubnu odstartovala pěvecké turné Eva Tour, které po deseti zastávkách v různých koutech České republiky zakončila v pražském Lucerna Music Baru. Eva nám přiznala, že přes veškerou euforii z vystoupení a setkávání se s fanoušky to bylo opravdu náročné. A to hlavně emočně. 

Není se čemu divit. Eva do toho všeho pracovního vytížení stíhá být dvojnásobnou mámou na plný úvazek. Jak ale sama říká, se vším jí maximálně pomáhá její partner Přemek Forejt. "Já mám velké štěstí v tom, že Přemek není 'instagramový táta'. To jsou takoví tátové, kteří si vezmou dítě na chvilinku, vyfotí se s ním na kolotoči, a všichni jim tleskají. Pak ale přijdou domů a nevědí, co s ním. To Přemek není. On naprosto automaticky s dítětem funguje, všechno si zvládne obstarat sám. Takže v tom je jeho fantastická podpora."

Na další díly podcastu Holky na víně se můžete podívat na našem YouTube kanálu Ženy na síti. 

Ženy na sítit - banner
Autor: Videoredakce ženských titulů

 

Autor: TeSim
Video se připravuje ...