Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C

Moderátorka Klára Doležalová: Oslavila neuvěřitelné jubileum! Jaký je její recept na krásu a elán?

Video se připravuje ...
Holky na víně: Klára Doležalová
VIDEO: Videoredakce ženských titulů
15. října 2023 | 06:00

Když se v roce 1994 poprvé objevila na televizních obrazovkách po boku Marka Ebena, diváci si ji okamžitě zamilovali. A není divu! Klára Doležalová je jednak krásná, jednak neustále usměvavá a velmi sympatická. A přesně taková přišla i k nám do studia do dalšího dílu podcastu Holky na víně. Tereza Víchová a Simona Formánková s Klárou probraly nejen její televizní začátky v pořadu O poklad Anežky České, ale také vyzvěděly její recept na dlouholeté a šťastné manželství. Oblíbená moderátorka prozradila, co ji pojí s chorvatským ostrovem Šolta a proč nedá dopustit na olivový olej. Podívejte se na celý rozhovor.

Přestože by se dnes mohlo zdát, že se Klára Doležalová pro televizní obrazovku opravdu narodila, sama na své moderátorské začátky vzpomíná s širokým úsměvem"Úplně poprvé na obrazovkách jsem byla jako asistentka Marka Ebena v pořadu O poklad Anežky České, v soutěžním pořadu o historii. A vzpomínám si, že jsem měla nějaký zánět, který nebyl úplně příjemný. Jenže celý štáb si myslel, že mám strašnou trému, ale mě jen hrozně bolelo břicho. Trémistka jsem nikdy nebyla. Takže na úplně první natáčení si pamatuji velice dobře."

Diváci ji už pěknou řádku let vídají po boku kolegy Karla Voříška, se kterým moderuje Hlavní zprávy na televizi Prima. A jak sama Klára přiznala, tak takového parťáka měla doslova vepsaného ve hvězdách. I když ze začátku to vypadalo, že se i hvězdy mohou plést. "Když jsem udělala konkurz na kamerové zkoušky, abych moderovala zprávy na konkurenční televizi, zeptala jsem se mého kamaráda jasnovidce, jestli to klapne. A on mi řekl: jojo, ty s ním budeš dělat zprávy. Tak jsem byla nadšená, jenže pak to neklaplo a práci tehdy dostala Markéta Fialová. Ten kamarád mi ale neřekl čas, řekl jen to, že to někdy bude. No a koukněte dneska!"

Holky se nebavily jenom o práci. Probraly s Klárou i její osobní život, koníčky a zájmy, to, jak se udržuje v kondici, a spoustu dalšího. Podívejte se na celé video. 

Všechny rozhovory Holek na víně najdete na našem YouTube kanále Ženy na síti a hudební platformě Spotify.

Ženy na sítit - banner
Autor: Videoredakce ženských titulů

Autor: TeSim
Video se připravuje ...