Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Jan Rosák: U nás doma se vše točí kolem vína, to máme rádi

Video se připravuje ...
13. března 2023 | 06:00

Známý televizní hlasatel se po nějaké době ukázal i s manželkou Jiřinou ve společnosti. Přišel podpořit nový dokumentární film More Miko, který měl premiéru v Lucerně.

Hlavní postavou je kamioňák Miko, poloviční Rom a spoluzakladatel iniciativy Češi pomáhají, který pomohl syrským uprchlíkům najít azyl. „Já si myslím, že všechno, co oslavuje vztahy mezi lidmi, si zaslouží, aby se o to člověk zajímal,“ prozradil nám, proč se rozhodl snímek režiséra Robina Kvapila podpořit.

Moderátor dorazil s manželkou v dobré náladě i kondici, přestože v lednu podstoupil operaci vyhřezlé ploténky. Roky ukrutných bolestí zad jsou pryč, a tak už si plánuje výlety s přáteli. „Cestujeme rádi, ale já jsem zjistil, že pro mě už nejsou moc dlouhé výlety, třeba letadlem 14 hodin. I 10 hodin je už na mě moc… Ale s naší partou Klubu přátel dobrého vína, to jsou kamarádi z celé republiky, půlka je ze západu Čech, půlka z Moravy, máme před sebou výlet k Neziderskému jezeru do Rakouska, v létě za vínem,“ řekl Jan Rosák.

Co dalšího nám moderátor prozradil, se dozvíte ve video rozhovoru.

Autor: Štěpánka Bínová
Video se připravuje ...