Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Jitka Sedláčková: Pavel mi dal už mnoho prstenů, možná byl mezi nimi i snubní

8. února 2023 | 06:00

Herečku Jitku Sedláčkovou (61) můžete znát ze seriálů Zoo, Polda, V. I. P. vraždy a zanedlouho ji uvidíte v novince Revír. Tvrdí, že je pro nás přirozené být šťastní. A že ona taková je, je vidět na první pohled. Má energie na rozdávání. Třeba i ve chvíli, kdy sedíme v restauraci známé zvěřinovým menu. Hodí se totiž stylem k její nové roli v seriálu z mysliveckého prostředí Revír. Vypráví o tom, jak ráda cestuje i jak je šťastná v partnerství s Pavlem Töpferem (62).

Je to láskou, nebo tím, že se vám teď ve všech směrech daří?

Žiju mocí přítomného okamžiku. Mě zajímá ten den, který je, ani nevím, co bude zítra, pozítří… Navíc můj věk už odpovídá tomu, že sama vím, co chci, co je pro mě dobré a co ne. Šéfuju si svůj život a svou existenci sama.

Asi před rokem jste mi vyprávěla o tom, že vám muž právě napustil bublinkovou koupel a donesl šampaňské. Pořád vás takhle rozmazluje?

Ano, a ještě víc. Nabírá to na obrátkách, které jsou až neuvěřitelné, na mužskýho. Takhle už to spolu máme tři roky a pořád mám snídani do postele. Skoro každý den kytku. Ta péče je z jeho strany neuvěřitelná.

Podívejte se na rozhovor:

Video se připravuje ...
Herečka Jitka Sedláčková: Potkala lásku, užívá si sex a svatba je na spadnutí! • VIDEO: Markéta Reinischová, Elmer Carvalho

Dostala jste od něj nádherný prstýnek…

Od té doby jsem od něj těch prstýnků dostala ještě asi deset. Dostávám je od něho neustále. K Ježíšku jsem dostala krásné hodinky. To jsou takové drobnosti, které máme my ženy rády. Musím říct, že když cestujeme a překročíme hranice a je tam zlatnictví, tak mě tam sám táhne. Ale nekupujeme předražené prsteny, mám ráda jemné, obyčejné, tenké.

Byl ale jeden zásadní…

Ano, ten byl mým velkým přáním. Takový opravdu hodně hodnotný prstýnek. Ale nikdy netlačím na pilu. Prostě řeknu „je fajn, líbí se mi to“, ale nikdy si o to sama neřeknu.

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa bez reklam na 9 webech.

Autor: Blanka Kubíčková
Video se připravuje ...