Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Eva Podzimková: Změnu image jsem si přála. Čekala jsem jen na vhodnou příležitost

Video se připravuje ...
7. února 2023 | 06:00

Na nové platformě Prima+ už brzy můžete sledovat nový seriál Sedm schodů k moci, v kterém Eva Podzimková (33) ztvárnila hlavní roli. Byla to pro ni velká výzva. Hraje tam totiž ženu, která si jde tvrdě za svým a z venkovské servírky se propracuje k vysoké politice i ložnici ministra. Na tiskové konferenci pak Eva Podzimková mluvila nejen o seriálu, ale i o tom, proč se nechala ostříhat nakrátko.

„Hraju Annu Malou, ta je zpočátku v prvním díle slečna z malého města, která se ale postupně dostane až do nejvyšších pater české politiky,“ řekla herečka. Její postava jí nebyla příliš blízká, protože Eva by nikdy jako ona nešla přes mrtvoly. „Byla jsem překvapená, jak lehce ze mě nějaké drsnoty šly. Ale byla to dobrá herecká výzva. Byla jsem ráda za to, že mi dal někdo šanci ukázat i něco jiného, než jsem zatím v televizi nebo ve filmu ukazovala,“ dodala.

Všechny přítomné na tiskové konferenci ale překvapila především výrazným sestřihem. „Já už jsem tu změnu dlouho chtěla a jen jsem čekala na projekt, ve kterém se to bude hodit. Teď natáčíme nový seriál a režisérkám se to do konceptu hodilo,“ prozradila Eva s tím, že natáčí nový rodinný seriál pro televizi Nova.

Po tiskové konferenci herečka spěchala za téměř dvouletou dcerou. Jak se jí daří skloubit natáčení s hlídáním a co je u ní nového, se dozvíte ve video rozhovoru.

Autor: Štěpánka Bínová
Video se připravuje ...