Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Lucie Borhyová: Hodně jím a diety nedržím

27. září 2021 | 06:00

Moderátorka těší televizní diváky už mnoho let. A vypadá čím dál lépe. Kdo nebo co za to může? Svým optimismem vás Lucie Borhyová (43) nakazí hned po prvních pár větách. Možná byla nabitá sluncem a energií od moře, což je jedno, protože i to potěší. Pořád se smála a nic nebyl problém.

Jak jste strávila léto?

Famózně. Konečně se zase dalo cestovat, na což jsme se už moc těšili. V tomto ohledu to bylo lepší než loňské léto. Takže jsme si to užili maximálně, s dětmi jsme cestovali a byli jsme u moře, což bylo super.

V čem to pro vás bylo letos jiné?

Loni jsem měla z práce povoleny jen tři destinace kvůli covidu, takže jsem mohla jet na Slovensko, do Chorvatska a do Rakouska, do ostatních zemí to bylo komplikovanější. Nakonec jsme vyrazili autem do Chorvatska. Letos to bylo lepší v tom, že už bylo zase všechno o něco volnější. Doufali jsme, že už se situace bude uklidňovat, ale šli jsme do toho s tím, že bůhví jak to bude, a o to víc jsme si to užívali.

Plavková sezona odhaluje postavu a ta vaše určitě není zadarmo…

Jsem velký labužník. Moc ráda jím a vařím, život je o tom, si užívat všeho, a to i co se týče jídla. A nejsem moc typ na diety. Proto mi nezbývá než se hýbat.

Podívejte se na jeden z rozhovorů s Lucií Borhyovou:

Video se připravuje ...
Lucie Borhyová: Na třetím dítěti momentálně nepracujeme... • VIDEO: David Turek, Jan Jedlička

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa bez reklam na 9 webech.

Autor: Blanka Kubíčková
Video se připravuje ...