Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Markéta Fialová: Můj piercing v pupíku přežil těhotenství i padesátku!

13. září 2021 | 06:00

Oblíbená krátkovlasá moderátorka Markéta Fialová (50) vstupuje do našich obývacích pokojů už třicet let. Na televizní obrazovce působí klidně a seriózně a jen málokdo ví třeba to, že má na těle piercing. A s kým bylo nejtěžší vést rozhovor a kvůli čemu si nenechává učesat lokny nad čelem?

Markéta Fialová oslavila na začátku roku životní jubileum, které nic neubralo na jejím pracovním zápalu. Moderátorka je plná optimismu, a nejraději se věnuje rodině a svým dvěma dospívajícím dcerám Almě (20) a Emmě (17).

Jak jste si užívala léto?

Já si ho užívám doteď! Před rokem a půl jsme se přestěhovali těsně za Prahu, konečně mám svoji zahradu, kde si pořád ještě připadám jako na dovolené. Ne… vážně! Takové aktivní dovolené tedy… práce tam je třeba dost, ale je to paráda. Právě sklízím svoje první rajčata, papriky, cukety, ale taky jahody, borůvky, ostružiny… jsem naprosto nadšená. Zároveň jsme stihli i týden v horách, to je naše velká vášeň v zimě i v létě. Letos to byly Dolomity a bylo to báječné.

V únoru jste oslavila významné narozeniny. Byla nějaká velká oslava?

Letošní únor nebyl na velké sešlosti zrovna ideální. Takže velká rodinná oslava proběhla až teď v létě, kdy jsme to vzali zároveň s padesátkou mého muže. Ale v den mých narozenin mě úplně dostali kolegové na Primě, ten den mi udělali opravdu nezapomenutelný, přáli mi snad všichni všude, a to i v živém vysílání. Kytek se sešlo tolik, že jsme je do auta nesli ve čtyřech.

Zatímco dříve ženy působily starší, dnes vypadají daleko lépe. Jak vnímáte věk?

Jako příležitost začít si zase víc všímat sama sebe. Z dětí se pomalu, ale jistě stávají samostatné jednotky, a přestože s námi zatím kupodivu chtějí trávit dovolené, tak jsem si jistá, že za chvíli už dají přednost někomu jinému. Takže si s mužem už plánujeme, kam se vydáme zase jenom spolu, a je to super. Třeba sever Evropy nebo francouzská Bretaň, tam se holkám nechce, ale já se tam toužím podívat. A pak je tu samozřejmě prostor pro práci… Teď beru s radostí i dlouhodobější a větší projekty, protože vím, že už si na ně umím udělat čas. Je to fajn.

Video se připravuje ...
Soutěživé spolužačky Wolfová a Fialová v Máme rádi Česko: Jsi hysterická! • VIDEO: FTV Prima

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa bez reklam na 9 webech.

Autor: Lucie Ulmanová
Video se připravuje ...