Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Barbora Tachecí: Mám ráda muže, kteří mne mohou poučovat

Video se připravuje ...
Barbora Tachecí: Mám ráda muže, kteří mne mohou poučovat
VIDEO: Adam Balažovič / BPŽ
18. listopadu 2016 | 08:00

Barbora Tachecí se na rozhovor těšila. „Rozhovory, kde se netáži, ale odpovídám, mám nejraději, protože se nemusím připravovat,“ vysvětlila. Většina posluchačů a diváků ji zná jako ostrou a nesmlouvavou profesionálku, která se bude ptát tak dlouho, dokud nedostane odpověď. To, že nerada nechává především politiky vyklouznout bez odpovědi, připouští. Jinak se ale ohrazuje a říká o sobě: „Jsem jemná a smlouvavá.“

„Vždycky mi přišlo správné – tak jako vy chcete odpověď po mně - chtít po zpovídaných, aby mi také odpověděli,“ vysvětluje moderátorka, které pojmenování „drsná a nesmlouvavá" zní lehce pejorativně.

Pravda je, že do doby, než s tím přišla s kolegyněmi Obzinovou a Bobošíkovou, to zase až takovým pravidlem nebývalo. Tou dobou zažívala velkou popularitu. Narodil se jí a manželovi syn, Barbora Tachecí se po půl roce vrátila do práce. Nelituje někdy toho, že se synem nezůstala déle doma?

Jakou doma upřednostňovali výchovu? Jak se změnil její život, když jí lékaři diagnostikovali psychické onemocnění? Má pocit, že se jí muži někdy báli? Jaká je v roli zpovídané osoby? Nejen o tom, ale i o mužích, kteří se jí líbí, o tom, co jí dělá radost, a o mnohém dalším hovoří Barbora Tachecí v dalším díle pořadu Nej ženy Česka. Dosud vyšly rozhovory se Zlatou Adamovskou, Veronikou Žilkovou, Olgou Sommerovou a Danou Bérovou.

Autor: Irena Sládečková
Video se připravuje ...