Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Ondřej Ruml: Moje žena mě dovádí k šílenství

9. října 2016 | 10:00

Zpěvák Ondřej Ruml už od dob X-Faktoru stále zkouší něco nového. Svěřil se nám s tím, jak vznikalo jeho nové album Nahubu a jak moc ho jeho žena dovádí k šílenství.

Léto je za námi, co vám přineslo nového?

Konečně jsem se rozhoupal a natočil jsem desku, která se jmenuje Nahubu, protože je nahrána jen lidským hlasem a zvuky, které dokáže lidské tělo vydat. Tedy kromě těch, které si necháváme pro sebe.

Nebojíte se, že s tou deskou třeba dostanete „na hubu“?

Ne, myslím si, že ne, je to něco, co tady u nás ještě nikdo neudělal. Původně jsem to chtěl nazvat Kdo vlastně jsem?, protože to pořád hledám. Pořád nevím, který styl je vlastně můj.

Jste nespokojený s tím, že jste se ještě nenašel?

Nespokojenost je strašně důležitá, jakmile začne být člověk spokojený, tak je to nebezpečné. Spokojenost je nepřítel umění.

Hledáte se jen v tom umění, nebo i v životě? Víte, kdo jste?

Ani to nevím.

A jak vám to nahrávání šlo?

Bylo to mnohem těžší, než jsem si myslel, že to bude. Byly dny, kdy jsem byl úplně hysterický, protože mi to vůbec nešlo, nedokázal jsem naladit jeden vokál na druhý a dovádělo mě k šílenství, když jsem zjistil, že je to falešně.

Video se připravuje ...
Čerstvý ženáč Ondřej Ruml: Promluvil o tajné svatbě na Kubě! • VIDEO: Kristýna Léblová, Lukáš Červený

Co vás ještě dovádí k šílenství?

Moje žena, ať už pozitivně nebo negativně, ale to je asi v každém vztahu. Když s někým jste osm let, jako jsme my, a ještě jsme manželé k tomu, tak už se znáte tak dobře, že víte, jak bude ten druhý reagovat.

Někoho to právě kvůli tomu začne nudit.

Ne, mě to nenudí, asi jsem si vybral dobrou ženskou, protože s ní se opravdu nenudím.

Když se zavřete na měsíc do studia, co tomu říká?

Já jsem ji poslal na dovolenou. Potřebovala si jet vyřídit nějaké papíry k sobě domů na Kubu, takže jsem jí přidal peníze na to, aby si to tam mohla užít a já tu měl klid na tvorbu. Přiznám se, že se mi začalo stýskat už po třech dnech. Nedokážu být doma sám, raději jsem potom chodil za kamarády, protože když je člověk sám v bytě bez toho druhého, tak je to až strašidelné. Takže nejdřív jsem byl rád, že jede, že si od sebe odpočineme, ale po třech dnech jsem už litoval.

Zpěvák Ondřej Ruml má o svém životě jasnou představu
Autor: Archiv Ondřeje Rumla

Je vaše žena dobrá kuchařka? Máte rád její kuchyni?

Moje žena je dobrá kuchařka od té doby, co se naučila vařit několik jídel ode mě. Ale pamatuji se, že když jsme se seznámili, tak mi udělala kuře s římským kmínem, protože na Kubě ho hodně používají, a bylo to dobré. Ono je to vždycky super, když vám někdo uvaří, protože do toho dal lásku a energii, ale kubánská kuchyně jako taková není moc pestrá.  Je hodně těžká, smažená, fazole, rýže. Maso když dělají, tak ho propékají úplně do mrtva. Super dobrou rybu vypečou tak, že je na skus jako vepřové.

Ondřej Ruml
Autor: ccc boty

Tady se dnes představuje nová kolekce bot. Jak moc vaše žena zasahuje do vašeho odívání?

Ona mi ráda kupuje parfémy. Často mi dává takové, jaké bych si asi sám nevybral, od značek, které mnohdy ani neznám. Jsou to vůně, které jsou blízké jejímu naturelu, takže vášnivé, ohnivé a silné, kdežto já mám rád lehké, přírodní a ovocné. Já se ale těmi od ní rád voním, protože vím, že jí potom voním. Já jsem jí například dal parfém Chloe, protože mi hrozně voní, a ona mi řekla, že tím se voní jen blondýny.  Co se oblečení týče, tak to si vybírám sám. V Čechách na oblečení záleželo vždycky hlavně homosexuálům, kteří nad tím, co nosí, přemýšlejí, a z toho vznikl mezi českými muži strach, aby nebyli zařazeni mezi homosexuály, když se budou hezky oblékat. K mému povolání to patří a já se rád hezky oblékám.

Další rozhovory s celebritami najdete ZDE

Video se připravuje ...