Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Chcete zkusit nápoj lásky pro životní orgasmus od Daniela Nekonečného?

Video se připravuje ...
VIDEO: Tereza Kovářová
29. května 2016 | 06:00

Daniel Nekonečný je velmi specifická postavička. Víte, co je jeho správným nápojem lásky a životabudičem? Když ho člověk chvilku poslouchá a pozoruje, tak by spíš pojal podezření, že si nějaký nápoj míchá každý den k snídani, obědu i večeři!

Na křtu cédéčka zpěváka Hynka Tomma se míchaly všemožné koktejly a účastníci této události nám prozradili, co je pro ně tím správným životabudičem a nápojem lásky. Pro herečku Valerii Zawadskou je životabudičem voda a někdy s šumivým aspirinem. A stručně jasně: nápojem lásky je pro ni láska sama. Herečka Jitka Sedláčková je na tom trošičku jinak. „Miluji pobyt na čerstvém vzduchu. Ještě tak dva roky nazpátek jsem běhala denně čtrnáct kilometrů,“ svěřila se nám herečka. Pak nastaly problémy s klouby, ale teď se prý pomalu vrací ke své rutině.

Daniel Nekonečný prozradil, že si jako životabudič pouští své vlastní hity, protože ty by měly působit i na deprese. A co ten nápoj lásky? „Mým nápojem lásky je zázračný třpyt v očích ženy, který ukazuje, že má uspokojivou rozkoš, takzvaný životní orgasmus. Slzy štěstí, slzy smíchu, prostě pohodička,“ říká zpěvák.

Video se připravuje ...