Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Viktorie Genzerová: Těším se, že o Vánocích budeme všichni pohromadě

Video se připravuje ...
Viktorie Genzerová se těší, až jí sundají rovnátka.
VIDEO: Ladislav Novák
28. listopadu 2015 | 06:00

Viktorie Genzerová je dcerou zpěvačky Lindy Finkové a komika a bývalého tanečníka Richarda Genzera. Chodí do druhého ročníku na střední škole, příležitostně zpívá, ale tvrdí, že ve stopách rodičů rozhodně jít nechce. Co má v budoucnu v plánu, však zatím sama netuší.

Potkali jsme se na zubní klinice. Viktorie má už dva roky rovnátka a ještě další půlrok ji s nimi čeká. Nejvíc se těší na to, až budou rovnátka dole a bude mít konečně rovné zuby. Trauma ze zubaře tuhle mladou dámu netrápí. „Nikdy jsem se zubaře nebála, jen když jsem věděla, že mi mají trhat zuby, protože vím, že je to hrozná bolest, tak jsem se toho bála. Ale oni dávají automaticky injekce na bolest.“

Viktorie studuje všeobecné gymnázium. „Vůbec nevím, co chci dělat, ale rozhodně nechci jít ve šlépějích svých rodičů,“ tvrdila nám rozhodně. Momentálně se hodně těší na Vánoce. Ty už prožívá jinak, než když byla malá – víc než na dárky se těší, že budou jako rodina pohromadě. Před třemi lety totiž Richard Lindu opustil kvůli jiné ženě a je to asi tři čtvrtě roku, co jsou oficiálně rozvedeni. 

Podívejte se na Viktorii s maminkou:

Video se připravuje ...
Finková s dcerou Viktorií u zubaře • VIDEO: Kristýna Léblová, Lukáš Červený

Video se připravuje ...