Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Poznejte kata z nové série Masterchef, šéfkuchaře Marka Raditsche

Video se připravuje ...
Marek Raditsch (uprostřed) je jedním z porotců druhého ročníku soutěže MasterChef.
VIDEO: Tereza Kovářová
27. září 2015 | 06:00

Již 7. října začne druhá řada soutěžního pořadu pro šikovné kuchaře a kuchařky s názvem MasterChef. Tentokrát se opět setkáte se třemi skvělými šéfkuchaři, kteří budou spravedlivě soudit talent a nápaditost soutěžících. Ve skupině je vždycky jeden, který platí za toho přísného. Letos se této role zhostí Marek Raditsch, hlavní šéfkuchař v prestižní skupině pražských restaurací Kampa Group.


Marek měl před touto soutěží už nasbírané nějaké zkušenosti před kamerou, ale přesto byl trochu nervózní. „Stačily jeden, dva dny a už jsme kamery přestali vnímat,“ přiznal Marek. „Je to skvělá, nová zkušenost, ale rád se vrátím zpátky do kuchyně,“ přiznal šéfkuchař.

Být tím přísným si prý sám nevybral. „Hodili to na mě, ale nechtěli jsme být zbytečně moc přísní. Pokud si to ale zaslouží, tak přísnost musí být. Nesmíme zapomínat, že je to soutěž amatérských kuchařů, takže nesmíme mít měřítka ze špičkové gastronomie. Důležité je, že do toho dávají srdíčko. Máme tam partu talentovaných kuchařů,“ prozradil nám Marek, který bude mít po boku ještě své dva parťáky, Miroslava Kalinu a Marka Fichtnera.

 

Video se připravuje ...