Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Jitka Schneiderová: Do Karlových Varů odjíždím hodně na lehko

Video se připravuje ...
Jitka Schneiderová se nechala zkrášlit před odjezdem do Varů
VIDEO: Hana Dvořáčková
3. července 2015 | 06:00

Herečka Jitka Schneiderová má krásnou postavičku a o svůj vzhled se rozhodla pravidelně dbát. Stala se tváří jednoho z beauty a spa salonů v Praze a na jeho služby pěje ódy. Před odjezdem na filmový festival se nechala trochu zkrášlit.


„Myslím, že jenom pleťová maska nestačí na to, aby mě to omladilo k nepoznání, to bych se asi musela nechat celá přešít,“ vtipkovala herečka. Ovšem přiznala, že když ji čeká nějaká důležitá akce, svatby přátel nevyjímaje, tak si na kosmetiku ráda zajde.

Prozradila nám také, že na zahájení filmového festivalu oblékne šaty od LaFormela, což je seskupení několika českých a slovenských designérů, kteří tvoří opravdu zajímavé modely, takže se máme na co těšit. Zbytek šatů přivezou herečce rovnou na místo, takže ona cestuje jen s málem. „Kromě šatů si vezu jen kraťásky a lehké oblečení, protože má být krásně,“ řekla nám Jitka.

Nemohly jsme se nezeptat na dceru Sofii, která právě skončila třetí třídu. „Měli jsme štěstí, protože Sofie má skvělou školu, kam ráda chodí a je v ní šťastná a spokojená, což je mnohem důležitější než známky,“ odpověděla nám Jitka. Matematické geny prý ale rozhodně nemá, podědila sklony k humanitním oborům, jako mají její maminka i tatínek – David Švehlík.

Video se připravuje ...