Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Sandra Parmová: Poslední dobou mnohem více experimentuji

Video se připravuje ...
Sandra Parmová nejraději vaří pro svého přítele a sestru
VIDEO: Adam Balažovič
4. června 2015 | 06:00

Moderátorka primáckých zpráv Sandra Parmová je zapálená kuchařka. Na vaření a především sbírání receptů má svůj systém. Vystříhává a vytrhává si recepty, které ji zaujmou, a nalepuje si je do své vlastní kuchařky. Nejraději samozřejmě vaří pro svou rodinu a přítele.

Na křtu překrásné knihy Prague cusine, která mapuje ty nejlepší restaurace v Praze a blízkém okolí, se moderátorka také přiznala, že v oblíbených restauracích dříve jedla pořád ta stejná jídla, která měla oblíbená, a o experimentech nemohla být ani řeč. „Právě jsem byla na jedné přednášce, kde nám radili, že by člověk neměl být stereotypní a dělat pořád ty stejné věci. Vzala jsem si to k srdci a díky tomu jsem ochutnala spoustu nových, skvělých věcí,“ práskla na sebe moderátorka.

O tom, že vaření je opravdu její velkou vášní, svědčí i fakt, že od přítele dostala k posledním Vánocům dokonce čtyři kuchařky. Možná by se dalo polemizovat i o tom, jestli její přítel, reportér z téže televize Michal Janotka, nechtěl tímto dárkem něco naznačit. Ovšem fakt, že vaří pro celou rodinu a Michal je prý její nejvděčnější strávník, svědčí o opaku.

 

 

Video se připravuje ...