Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Polonahá Emma Smetana: Máme s přítelem společný šatník

31. května 2015 | 06:00

Emma Smetana ve spolupráci s fotografem Lukášem Havlenou nafotila nevšední fotky z prostředí estetické kliniky, kde odhaluje nejen své bezchybné nožky. Na klinice se totiž zbavovala chloupků na nohou, které musíme my všechny tak pracně neustále holit. Tvrdí také, že epilace byla zcela bezbolestná.

Estetickou medicínu bere Emma jako zázrak, pokud ulehčuje lidem běžný život, což epilace rozhodně dělá. „Takové ty invazivní techniky už mi ale přijdou trochu strašidelné. Plastická operace je vlastně změna identity,“ nechala se slyšet.

Emma je velmi talentovaná mladá dáma, které jde snad vše, na co sáhne, a to od studia přes zpěv až po moderování zpráv, a vždy si tak trochu razí svou vlastní cestu. Proto i fotky, které vznikly speciálně pro estetickou kliniku, jsou také tak trochu jiné. „Jsou to v podstatě momentky,“ vysvětlovala Emma, která si na fotkách dělala i svůj vlastní styling a na několika z nich měla oblečení svého přítele a také tatínkovo tričko

Video se připravuje ...
Emma Smetana odhalila nožky bez chloupků po bezbolestné epilaci. • VIDEO: Adam Balažovič

„Velké pánské košile podle mě ženám moc sluší. My máme s Jordim v podstatě společný šatník. Nenosím snad jen jeho kalhoty, ale kdybychom měli stejnou velikost, tak bych si bez problémů vzala i ty,“ smála se moderátorka. Emma organizuje také bazary s oblečením, které mají charitativní ráz. Na konci se vždy draží nejzajímavější kousky s příběhem. Nechybějí hudba a zábava. Další bazárek je už za dveřmi, bude 8. června!

Video se připravuje ...