Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Simona Stašová: Moji synové nemají rádi publicitu

Video se připravuje ...
Simona Stašová už po osmé podpoří Avon pochod proti rakovině prsu
VIDEO: Adam Balažovič
19. dubna 2015 | 06:00

Až se 6. června pražské ulice zaplaví růžovými tričky, bude mezi nimi také Simona Stašová se svou maminkou Jiřinou Bohdalovou. Pro herečku to bude již osmý ročník tohoto bohulibého počinu, díky kterému se během patnácti let, kdy se pořádá, hodně zvedlo povědomí o rakovině prsu. České ženy tak dbají mnohem více na prevenci!


„Nejúžasnějšími částmi pochodu jsou pro mě začátek a konec. Začátek, když se všichni pěkně sejdeme, a konec, když k nebi letí obrovská záplava balonků a všichni myslíme na naše milované, kteří už nás opustili,“ svěřila se herečka. Ta je skalní fanynkou akce a ráda by na ni vytáhla i své syny, ale jelikož nemají rádi publicitu, pravděpodobně se jí to nepovede. 

Osmý ročník připravil kromě klasických růžových triček také variantu pro pány v modré barvě, jen je na tričku nakreslená růžová kravata. Holčičky se mohou těšit na dětskou verzi trička. Na nohy si mohou obléci stejně jako Simona pohodlné a slušivé tenisky.

„Sbírka mých triček je už docela slušná. Všechna jsou v neustálé permanenci. V některých spím, některá používám místo župánku v divadelní šatně. Všechna jsou z úžasně příjemných materiálů a vydrží, takže doporučuji všem!“

Video se připravuje ...