Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Simona Krainová: Když jsem unavená, tak si jdu zaběhat

Video se připravuje ...
Simona Krainová
VIDEO: Adam Balažovič
6. dubna 2015 | 06:00

S jarní únavou každá z nás bojuje jinak. Někoho se podobné nepříjemnosti vůbec netýkají, protože jaro na něj působí opačným způsobem, ale modelka a dvojnásobná maminka Simona Krainová nám přiznala, že trpí na únavu celoroční.

Proto se také několikrát do roka zastaví ve svém oblíbené klinice Yes Visage, kde si společně s manželem nechává rovnou do žíly nakapat vitamin C. „Chodím sem tak čtyřikrát do roka nebo v okamžiku, kdy cítím, že mám oslabenou imunitu. Od doby, co jsem tenhle zázrak objevila, nejsem skoro vůbec nemocná,“ svěřila se Simona.

Má doma dva malé čertíky, kteří chodí do školky, takže s sebou domů nosí všelijaké nemoci, které mnohem víc prožívá právě Simona. Kluci sice nedostávají kapačkou vitaminy do žíly, ale maminka je rozhodně nešidí. „Dávám jim hodně ovoce, a oni ho mají dokonce raději než nějaké sladkosti,“ vysvětlila nám modelka.

S jarem přichází únava, a co teprve tehdy, když máte do toho ještě dva malé syny! Simona ovšem tvrdí, že jí nejvíc od únavy pomáhá, když si jde zaběhat. „Vyplaví se mi potom do těla endorfiny a já se cítím skvěle. Také procházky do parku s kluky jsou výborným lékem na únavu.“

Video se připravuje ...