Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Monika Zoubková: Další miminko už bych nechtěla

Video se připravuje ...
Monika Zoubková miluje jízdu na koni a podporuje v ní i své dcery
VIDEO: Adam Balažovič
16. března 2015 | 12:03

Hvězda primáckého seriálu Všechny moje lásky Monika Zoubková vyrazila s těmi svými láskami, dcerami Emmou a Stelou, na vyjížďku na koních v Kamenickém Dvoře. Herečka přiznala, že jako malá sama toužila naučit se jezdit na koni, ale zatím se jí to nepovedlo. V každém případě holčičkám fandí a možná, právě díky nim, si bude moci splnit dávný sen.

Mnoho rodičů si skrze své děti plní sny, které nikdy nedotáhly ve vlastním životě do konce, ale to není Moničin případ. „Já mám své sny a holčičky ať si plní ty své,“ vysvětlila nám. Nicméně ji těší, že zrovna jízda na koni je jednou ze zálib, kterým její starší dcera propadla, a tak se i ona sama může dostat ke koním častěji a procvičovat jízdu. 

Monika je docela odvážná maminka, která svým holkám nezakazuje adrenalinové koníčky. Přece jenom jízda na koni, který má svou hlavu, a tak mnohdy nevíte, co od něho čekat, může být nebezpečná. Stejně tak jako lezení na stěnu, ale to je další z oblíbených věcí, kterým se holky věnují.

Herečka přiznala, že po synovi ani netouží. V podstatě už jí počet dětí plně vyhovuje, ale pokud by tomu chtěl osud jinak, tak by asi nebylo zbytí. „Jsem spokojená s tím, co mám, přece jen holkám asi víc rozumím a kolikrát slýchám od žen, které kluky mají, že je to mnohdy docela divoké,“ říká s úsměvem Monika.

 

 

Video se připravuje ...