Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Lucie Křížková (Váchová): Být matkou je docela fuška!

Video se připravuje ...
Lucie je velmi úspěšná žena. Před deseti lety se stala miss, věnuje se modelingu, moderování a ještě je matkou na plný úvazek.
VIDEO: Adam Balažovic, Pavel Machan
16. srpna 2013 | 14:00

Plavby uspořádané k výročí 15 let pořadu Sama doma se zúčastnila i modelka a moderátorka Lucie Křížková (29), rozená Váchová. Ta získala před deseti lety korunku miss, ale více než modelingu se věnuje moderování. Navíc je také matkou na plný úvazek. Splnil se jí sen?

Lucie se stala novou moderátorkou posilou pořadu Sama doma. Na otázku, jestli bylo jejím snem být moderátorkou, odpověděla:"Jako malá jsem chtěla být veterinářkou a potom velkou sportovkyní. Nikdy jsem nesnila o tom, že bych se stala misskou a stalo se. Stejně tak jsem nikdy nesnila o tom, že bych mohla být moderátorkou a stalo se tak."

Přestože bude Lucie vytížená moderování, chce se stále věnovat i modelingu. "Je to můj velký koníček a dělám to hlavně pro radost," svěřila se krásná miss. Dále prozradila, že nabídku moderování pořadu Sama doma přijala hned. Z nabídky prý byla naprosto nadšená a ani z toho nemohla spát.

Lucka v rozhovoru dále prozrazuje, čemu vděčí za dokonalou postavu, a jak se jí líbí v roli maminky.

Video se připravuje ...