Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Inna Puhajková (27): Muži mě zvou do posilovny i na dovolenou

Inna Puhajková má ráda nenucené muže, kteří jí umí rozesmát.
5. dubna 2013 | 06:00

Modelka a bývalá přítelkyně Jaromíra Jágra, Inna Puhajková se postupně zabydluje na postu moderátorky sportovních novin. Díky nové práci a tomu, že je právě single, se jí nabídky na schůzky jen hrnou. Prozradila nám, jaké nejkurióznější pozvánky na rande dostala a také to, jestli nějakou využila.

Inno, jste známá svým kladným vztahem ke sportu, jaký provozujete nejčastěji?

Já sportuju hrozně moc  a spousta sportovních aktivit mě baví. V zimě samozřejmě lyžuji a chodím do fitka na zumbu nebo na jógu, ale raději mám léto, kdy se můžu věnovat venkovním aktivitám. Miluji tenis nebo jízdu na bruslích.

Berete sport jen jako nutnou součást života, díky které vypadáte skvěle, nebo vás fyzické aktivity opravdu baví?

Je to asi jedno i druhé, ale převažuje to, že mě pohyb prostě baví a nedokážu si bez něj svůj život představit.

Jak prožíváte oblečení na sport, jste ráda ve stylovém outfitu, nebo je vám jedno jaké tepláky máte na sobě?

Myslím, že jsem jako každá jiná holka ráda, když mi to sluší, ale neprožívám svoje oblečení nějak závratně. Na sport nosím pohodlné oblečení, ve kterém se cítím dobře, někdy jdu namalovaná řasenkou a na rty si dám lesk, ale to je tak všechno.

Dost času trávíte sportem, už se vás nějaký muž snažil sbalit v posilovně?

V nejbližší době asi ne, ale jinak už se mi to párkrát stalo. Chodím totiž cvičit hlavně večer, a to už tam moc lidí není, takže mám více soukromí. Ale je pravda, že mi hodně mužů píše „ Tak kdy si spolu půjdeme zacvičit?“ a snaží se mě takhle sbalit.

Přítelkyně Jaromíra Jágra, Inna Puhajková, zdůraznila sexy křivky obepnutým pouzdrem. Vypadala velmi elegantně, i když mohla na akci zvolit jinou barvu šatů, než je tvrdě formální čerň.
Autor: hermina.cz
Nápadníků máte teď asi více než dříve, už vás na tuhle pozvánku nějaký muž dostal?

Tak tím, že jsem teď více vidět, díky své práci na obrazovce, tak je těch nápadníků více než dříve, chodí mi spousta pozvánek na rande třeba přes facebook, ale musím se přiznat, že na to moc nereaguji. Snažím se občas odpovědět a slušně pozvání, ať už je na drink nebo na cvičení, odmítnout. V tuhle chvíli je pro mě můj volný čas velice vzácný.

Byla nějaká pozvánka na rande opravdu kuriózní?

Jeden muž mě pozval na seskok padákem, tak to bylo takové kuriózní a jiný pán mě zase rovnou pozval na dovolenou. Napsal mi, že by mě rád poznal a rovnou na společné dovolené.  Tak to jsem si říkala, že je docela odvážný (smích).

Dovolená nezabrala, tak na co by vás mohl muž sbalit?

To nevím (smích), já docela rychle odhalím takové ty balící techniky, které na mě muži zkouší. Takže bych raději preferovala přirozenost. Nemám ráda nátlak, takže by musel být nenucený, měl by mít smysl pro humor a samozřejmě by měl být inteligentní. Určitě je potřeba mít si o čem společně povídat, ale nemám žádný vzor, jaký by měl muž být.

Inna Puhajková v premiéře moderátorky rozhodně neselhala. A to ani kvůli menšímu přebreptu.
Autor: TV Nova
A je na obzoru nějaký podobný muž?

Víte, mě se teď život úplně otočil, jsem ráda za novou pracovní příležitost, které se snažím na plno věnovat. Do toho ještě studuji a tak vlastně ani nemám čas začínat nějaký nový vztah. Ale věřím tomu, že až se můj život trochu zklidní, někoho nového potkám.

Co tedy děláte, když zrovna nepracujete?

Svůj čas rozděluji mezi rodinu a nejbližší přátele nebo se jen tak rozvalím doma u počítače a dělám to, na co mám zrovna chuť.

Autor: Michaela Uzlová
Video se připravuje ...