Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Anife Vyskočilová: Dokonalý muž neexistuje!

Anife tvrdí, že si muže idealizujeme samy.
22. února 2013 | 14:00

Tanečnice původem z Bulharska Anife Vyskočilová (38), se proslavila manželstvím s hercem Ivanem Vyskočilem (66). Dnes je oblíbenou moderátorkou společenských akcí, a sympatickou tváří milovanou médii, především díky své veselé a nespoutané povaze.

Jak si představujete dokonalé bydlení?
Tam, kde se cítím dobře a pohodlně a ráda se tam vracím.

Takže stejně jako u chlapa?
Co má chlap společného s bydlením? Já když se prostě vrátím domů, tak tam chci mít pohodlnou sedačku. Ale když tam bude taky ten chlap, tak to vlastně nevadí! (smích)

A máte nějaký mužský idol?
Ne, protože takový neexistuje. To jenom my si jej samy vytváříme.

Jak to?
Protože žena se zamiluje do chlapa, který je například ošklivý, ale on ji oblbne svýma řečma, tak ona najednou řekne: “On je nejideálnější chlap na světě!“ Takže ideál neexistuje, to my samy si ho vytváříme.

Byla jste teď v Marrakéši. Líbí se vám více cizinci, nebo čeští muži?
Byla jsem vdaná za Čecha, ale už čtyři roky mám Srbochorvata. Ale zjišťuju, že všichni chlapi jsou stejní. Akorát tedy Češi jsou více pod bačkorou (pod pantoflem, pozn.red.), ale zase v něčem jsou daleko milejší.

Co nejzajímavějšího se vám stalo na cestách?
Ráda jsem jezdila na výlety se Zdeničkou Soukupovou, neboli Reginou, ona je totiž věštkyně a moc jsme se spolu nasmály. Já teda věštcům nevěřím, ale ona mi něco předpověděla jen tak mimochodem a ono se to fakt splnilo!

Anife Vyskočilová ví, že ideální chlap neexistuje
Autor: Facebook.com

Co vám vyvěštila?
Říkala: „Dávejte pozor, někdo s náma nepoletí!“A pak se našemu panu režisérovi lékař zjistil, že má nějaký zánět a doopravdy s námi neodletěl. Museli ho hospitalizovat v nemocnici.

Takže to byl váš nejhorší cestovatelský zážitek?
To taky, ale úplně nejhorší bylo to, že jsem v Marrakéši nesihla projít všechno, co jsem chtěla. Ale kdybych vám řekla svůj nejhorší zážitek v životě, to bych asi v České Republice už navždy skončila! (smích)

Autor: Eva Dvořáková
Video se připravuje ...