Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Paní Livia o nevěře: Bolí to!

Fotografie
1. prosince 2009 | 05:00

Proč se první dámy tolik dotklo, že s nimi na palubě prezidentského speciálu do Jižní Ameriky cestuje i prezidentova letuška Petra Bednářová (29)? Podle zdroje blízkého Hradu asi vůbec netušila, že blonďatá Petra znovu s prezidentem létá.

Přitom si to Livia (66) po provalení prezidentova románku před rokem a půl výslovně nepřála. Ale co víc – Klaus (68) se prý s letuškou vídá i jinde. „Bolí to,“ přiznala Livia o záletech svého muže v nové knize. Má příznačný název – »Smutkem neobtěžuji«.

446017:gallery:true:true

Klaus má slabost pro letušky.

Paní Livia zřejmě věřila, že románek s další letuškou skončil. Jak v knize rozhovorů přiznala, na jejím muži totiž není zamilovanost poznat. „Není to na něm moc vidět. Na něm není moc vidět nic. Žádné otevřené emoce,“ řekla o Klausovi, který byl prý její první láskou. Možná alespoň doufala, že se se svou mladou sokyní nebude muset už nikdy potkat. Natož s ní nuceně cestovat nekonečných 10 dní na cestě po Jižní Americe, ze které se v pátek vrátili!

Na nevěru má totiž první dáma jasný názor: „Ona bolí. Nevěra je zklamáním důvěry. Je to prostě taková křivda.“ Podle ní jde o to, zda někomu víc vadí »souznění duší« nebo »souznění těl«. Na otázku, co vadí jí, odpoví stručně: „Obojí.“

Při poznámce, že se ona sama do takové nepříjemné situace dostala, paní Livia znovu opakuje: „Bolí to. A je to za mnou.“ Když se provalilo, že Klaus s letuškou strávil noc i po svém prezidentském slibu, prý to nesledovala. „Vůbec se nedívám na televizi, nečtu noviny a neposlouchám rádio,“ řekla.

446018:gallery:true:true

Vztah Petry Bednářové byl odhalen už před více než rokem a půl.

Jenže teď musela čelit ponížení tváří v tvář s tou, která jejímu muži popletla hlavu. Právě na tu situaci seděla její odpověď na otázku, jestli někdy brečí. „Brečím... když člověk může brečet, tak je to ještě dobře. Strašné je, když už ani brečet nemůžete,“ řekla Livia Klausová.

Přesto prý nikdy neuvažovala o rozvodu. „Ne, nikdy mě to nenapadlo... Rozvodem se nic nevyřeší. Protože to, co se stalo nestalo – to zůstává, neseme to s sebou. Rozvod je těžká věc, ale paradoxně možná lehčí, než se snažit něco změnit,“ vyznala se první dáma.

Autor: map
Video se připravuje ...