Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Slavní slaví Valentýna aneb Na tohle rande nezapomenu!

Fotografie
13. února 2009 | 14:43

14. únor je svátkem zamilovaných. Jak si ho oblíbili někteří slavní? Kdo zažil nejtrapnější rande? Kdo byl mile překvapen a na koho čekal místo něžných polibků rozchod?

Tereza Kerndlová: Dostal mě romantikou

Sexy zpěvačka Tereza Kerndlová (22) si svátek zamilovaných nikdy nenechá ujít. Letos to bude zřejmě poprvé, co valentýnský den nebude oslavovat romantickou večeří ve dvou, ale koncertem. "Letos budu slavit pracovně," usmívá se Tereza. I tak si se svým přítelem Rendou, se kterým je více než pět let, nezapomene dát nějaký dárek. "Jsou to spíš drobnosti jako třeba bonboniéra," říká zpěvačka, která vloni vydala nové album Retro. A i když každé rande s Rendou stojí za to, to první valentýnské bylo pro Terezku nezapomenutelné. "Byli jsme spolu dva měsíce a Renda mě pozval do menší restaurace na večeři. Tam na mě čekal nádherně nazdobený stůl s plátky a kvítky růží, bylo to opravdu krásné valentýnské překvapení..."

288414:gallery:true:true

Eva Aichmajerová: Dárek mi snědl pes

Moderátorka Eva Aichmajerová (30) svátek zamilovaných neslaví, přesto ji chtěl bývalý přítel přesvědčit skvělou večeří. "Všechno dokonale nachystal. Svíčky, jídlo, dort... a došel mě vyzvednout," jenže zapomněl na drobný detail a to je labrodor Pralinka, která zůstala v bytě sama. "Když jsme se vrátili, svíčky byly na zemi a po dortu ani památky. Pralinka byla celá opatlaná od krému a spokojeně si hověla." Evu to utvrdilo v tom, že je lepší Valentýna neslavit a raději si počkat na 1. máj.

288415:gallery:true:true

Renata Langmannová: Valentýna bez růžové!

Česká miss 2006 Renata Langmannová (22) si na Valentýna potrpí. "Je to hezký symbolický svátek. Většinou jde i o krásné rande. A když jsou na sebe zamilovaní milí v tento den, tak jim to pak vydrží třeba i ve všední dny! Jen té růžové by mohlo být trochu méně!" říká s úsměvem misska. S Valentýnem má spojenou dva roky starou vzpomínku. V té době byla zamilovaná do svého tehdejšího přítele Tomáše. Nemohli ale být spolu, protože zrovna fotila pro Playboy na Kanárech. Tak se stalo, že zrovna Valentýna trávila bez své lásky. Ale to se už letos nestane. "Nikam neletím a s přítelem Ondřejem budeme slavit doma."

288418:gallery:true:true

Jiří Mádl: Alespoň ušetřím

Svátek zamilovaných populární herec Jiří Mádl (22) zas tak moc nedrží. "Je to ale spíš tím, že v posledních dvou letech nemám s kým! Na druhou stranu to má v době finanční krize i svoje výhody. Ušetřím za všechny ty růžové nesmysly," směje se. Jirka také prozradil, že rozhodně věří v lásku na první pohled. "A taky jsem už jednu takovou zažil, když jsem se na první pohled zamiloval ve vlaku. Ale jestli to bylo na Valentýna a jak to dopadlo, vám raději nepovím…" říká herec, který je v současnosti bez stálé partnerky.

288419:gallery:true:true

"Šrek" David Šín: Obsluhoval nás šílenec

Milionář z Velkého bratra David Šín (27) se snaží dodržoval všechny svátky, co existují. "Valentýna taky. Zatím ještě nevím, jak ho naplánuju, ale zřejmě to bude rande při nějaké romantické večeři nebo pobyt ve dvou," rozmýšlí David. Svátek zamilovaných oslaví se svojí láskou Lenou Záhorskou (28). Že by se rande nevydařilo, toho se nebojí. "Trapná rande jsem si vybral, když jsem byl mladší," směje se. Dodnes nezapomene na jedno hodně povedené. "Pozval jsem jednu holčinu do kavárny, kde nás obsluhoval nějaký kluk. Příšerně se na mě díval. Bylo mi to divný a po dvou hodinách mi to docvaklo. Byl to její expřítel..."

288420:gallery:true:true

Miroslav Hrabě: Složil jsem jí písničku

Herec a zpěvák Miroslav Hrabě (27) je skutečný romantik. Svátek zamilovaných slaví pokaždé, když není sám, snaží se být co nejvíce pozorný, nakupuje dárečky anebo skládá zamilované songy... "Už je to delší dobu, kdy jsem chodil s jednou sklečnou, do které jsem byl šíleně zamilovaný. Chtěl jsem jí udělat radost, takže jsem jí složil na klavír písničku, kterou jsem jí chtěl zahrát přímo na Valentýna," vzpomíná Míra. Jenže ejhle. Kráska se s ním těsně před svátkem rozešla. Mirek se pochopitelně naštval, písničku přetextoval a ze zamilovaného songu vzešla: Nebezpečná! Dnes ji slýcháváme z rádií...

288417:gallery:true:true

Václav "Noid" Bárta: Nemám s kým slavit

Muzikant Václav Bárta (28) je momentálně bez přítelkyně a Valentýna moc neslaví, ale zásadně se mu nevyhýbá. "Je to Americký svátek, který nijak zvlášť neprožívám, ale pokud by se našla dáma mého srdce, tak bych jí růži určitě koupil." Lásku zpěvák nedokazuje jen na Valentýna, ale po celý rok. "Je potřeba to říkat častěji, ne jen v den zamilovaných." Nejraději vzpomíná na svůj dárek z lásky. "K tříletému výročí jsme si s Lucku dali rotvajlera Arnolda. Moje milované děťátko, které má momentálně 60 kg a 2,5 roku," chlubí se Vašek, který si založil novou kapelu REDone.

288416:gallery:true:true

Autor: red