Čtvrtek 2. května 2024
Svátek slaví Zikmund, zítra Alexej
Oblačno 22°C

Velký valentýnský horoskop

Velký valentýnský horoskop
10. února 2009 | 15:25

Blíží se 14. únor, který je svátkem všech zamilovaných. Co vás o svátku svatého Valentýna čeká a co můžete od svých partnerů čekat, se dozvíte v našem horoskopu.

VODNÁŘ

Sv. Valentýn vystřelí oslavenkyně vstříc parádnímu roku, který může naplnit jejich sny. Díky své fantazii a probuzené svobodomyslnosti přestanete splňovat očekávání společnosti, jež vás obklopuje. Jděte o krok dál a nabídněte své lásce něco ze svých neobvyklých milostných nápadů.

Příznivé spojení v den sv. Valentýna - s Berany, Střelci, Blíženci a Váhami

Jaká jste: Většinou žijete svými plány a touhou spojit patřičné lidi do dobře fungujícího systému. Píšou o vás, že jste chladné víly, které upřednostňují své ambice před citovou stránkou. Ať si píšou, ať si mluví! Navenek nejste extravagantní, a tak málo kdo na první pohled pozná sílu vaší vášně. Muže si vybíráte na základě společných témat, která posuzujete rozumem. Kdo získá vaši důvěru, pozná vaši nevázanou a ničeho se nezříkající smyslnost.

Co můžete čekat od mužů: Uvědomte si, že jsou schopní smést ze stolu vaše sebelepší návrhy. Jen proto, že jste nezvolila patřičnou formu a styl, se nechají ochudit o důležité informace. Nejste to pak jen vy, kdo si může všimnout, jak se dokážou s cizími lidmi bavit i o úplných hloupostech. Výtky o pokryteckém chování přijmou jen v podobě přesně mířeného vtipu. Proti humoru jsou naprosto bezbranní. Jejich úsměv pak prozradí, jak vás uznávají a hluboce milují.

Archív
Autor: BLESK

RYBY

Nečekejte na nic a na sv. Valentýna jednejte v souladu s vnitřním rozpoložením. Seberte všechnu svoji odvahu a nepřizpůsobujte se partnerovi. Zkuste, byť neobratně, prosadit vlastní program společného večera. Co bude přes den drhnout, podvečer uvede na správnou míru. K rafinovanosti večera přispěje vaše fantazie.

Příznivé spojení v den sv. Valentýna - s Kozorohy, Býky, Štíry a Pannami

Jaká jste: Přirozeně se ztotožňujete s tím, koho milujete. Otázkou je, za jakou cenu? S tichou odevzdaností snášíte svůj úděl. Stojí za to vás upozornit, že umíte partnerovi a vlastně i sama sobě s radostí zahrát jakýkoliv odstín ženské povahy. Proměn a změn se nebojíte, a proto nezůstávejte ve vztahu, který vás dusí. Svět fantazie, stříbrného plátna a rafinovaná elegance vašeho prádla mohou být naopak nenahraditelnými prostředníky ke sblížení s partnerem.

Co můžete čekat od mužů: Dokážou být v hlubokém porozumění a soucítění se všemi vašimi kamarádkami, což je milé pouze do chvíle, kdy mu některá z nich nabídne víc. Rozčílit vás mohou i tím, jak rouškou racionality zakrývají svou citlivost. Chvíli jsou pasivní a hned zas aktivní. Kdo se v nich má vyznat? Radou je respektovat pravidla, na kterých váš vztah stojí, a dokázat jim vlastní samostatnost. Pak se stanou věrnými rytíři, kteří vás neopustí ani v nejhorších nesnázích.

BERAN

Ženy narozené v březnu by neměly chtít nemožné. Jejich nároky je zavedou na práh žárlivosti, která jim není vlastní. Mluvte s partnerem a vyjděte si do společnosti. Rozptýlí se vaše úzkosti. Spontánní nápady a nedočkavost budou pro ženy Berany valentýnským afrodiziakem.

Příznivé spojení v den sv. Valentýna – s Vodnáři, Střelci, Lvy a Berany.

Jaká jste: Svévolnost, jako rys vaší povahy, některé muže dráždí, provokuje, ale může i odrazovat. O tom, že jste velmi temperamentní milenka, vědí mnozí muži, ale jen ti samostatní si na vás troufnou. Mínění druhých lidí vás nezastaví, a tak je vaší silnou stránkou originalita a nespoutanost normami společnosti. Nehledíte na věkový rozdíl a upřímnost citů je vaším krédem. Ve vztahu hledáte romantiku a o svátek zamilovaných se nenecháte připravit.

Co můžete čekat od mužů: Pozor si dejte na muže Berany. Mají svéhlavý přístup k životu. Propadat pocitu, že vás nevnímají, by bylo marněním času. Jsou-li ve světě svých plánů a zájmů, netlačte na pilu. Ponecháte-li jim prostor, stanou se jedněmi z mála mužů, kteří vás dokážou ochránit a podpořit. Jejich způsoby vyznání lásky jsou opravdu svérázné. Musíte mít kuráž a odvahu hledat ve větách, které s láskou nesouvisejí, ty pravé lichotky. Nic ovšem nenahradí jejich bezuzdné, spontánní a náruživé milování.

Pozor, aby vám nepopletla hlavu láska!
Autor: SHUTTERSTOCK.COM

BÝK

Společenská klišé a formální jednání vás během sv. Valentýna přivedou k varu. Nebudete schopná přetvářky. Netrapte se tím, že nechcete kupovat růžová přáníčka a růžové plyšáky. Přijměte sváteční náladu po svém. Nikdo vás nemusí přesvědčovat o tom, co váš milovaný potřebuje. Chcete-li, otevřete bránu rozkoše jedním úsměvem.

Příznivé spojení v den sv. Valentýna – s Kozorohy, Rybami, Raky a Lvy.

Jaká jste: Jste realistická a spolehlivá, přesto se nesmíříte se vztahem, kterému chybí oheň. Nešetřete na tom, co podtrhne váš půvab! Dráždivé bývá to, co se oku muže odhaluje pomalu a z nečekaných míst. Pamatujte na to, že pokud si ve vztahu chcete přijít na své, musíte si o to říct. Nečekejte, že vás partner pochopí, nebo dokonce vytuší vše, co potřebujete. Zasvěťte ho do svých libůstek stejně, jako mu nabízíte jídlo, které máte ráda. Jste realistická a spolehlivá, přesto se nesmíříte se vztahem, kterému chybí oheň.

Co můžete čekat od mužů: Přitahovat budete především ty, kteří si umí ve společnosti, kterou ctí, vybrat svou roli a s ní přijmout vše, co k ní patří. Chcete-li je mít po svém boku, pak počítejte s tím, že jeho kamarádi budou s vámi sdílet část soukromí. Jsou silně smyslní a nedokážou popřít své touhy. Díky tomu vás budou nahlas obdivovat a povzbuzovat k tomu, abyste byla ještě víc rozšafnější a smyslnější.

BLÍŽENCI

Svátek zamilovaných vám přihraje do ruky dobré karty. Záležet bude na vás. Do jaké míry si troufnete riskovat? Nemyslete na to, že se zachováte trapně. Jednejte v souladu s příležitostí a vlastním tušením. Zavolejte, napište nebo rovnou přímo oslovte toho, kdo se vám líbí. Váš optimismus a vtip budou klíčem k úspěchu.

Příznivé spojení v den sv. Valentýna – s Vodnáři, Váhami, Berany a Lvy.

Jaká jste: Na to, jak jste sama zvědavá, o sobě mužům zas tolik neříkáte. Své záměry schováváte za vyhýbavé odpovědi. Tím získáváte na zajímavosti, ale pamatujte, všeho s mírou! Zásady, podle kterých se snažíte ve vztahu žít, nezaměňte za bič na partnera. Vydržet rozpor mezi dvěmi póly - něžnou ženou a intelektuálkou, je oříšek jak pro vás, tak i pro partnera. Váš jemný půvab a možnost kdykoliv mluvit s partnerem, dovolí, abyste vynikla jako vynalézavá milenka.

Co můžete čekat od mužů: Nenechte se překvapit jejich přelétavou povahou. Ti, kteří vás obklopují, mají kolem sebe hromadu známých, kamarádů a žen. Jste-li žárlivá, připravte se na obtíže. Flirtování se všemi ženami v okolí je normální! Vám možná budou psát skvělé milostné dopisy a možná i básně, promluví si s vámi o všem, co vás zajímá, jen dbejte na to, aby se kolem nich neustále něco dělo. Nuda a stereotyp se mužům zpravidla protiví.

RAK

Dopolední rozruch a povinnosti vám možná dají zapomenout na to, že je sv. Valentýna. Čím víc se bude blížit večer, tím víc budete ve své kůži. Přemůžete obtíže, jen abyste už byla uprostřed svého bytu, v soukromí. Vnímat budete veškeré změny v chování partnera. Chcete-li podpořit vášeň, dejte si malé jídlo ostré chuti.

Příznivé spojení v den sv. Valentýna – s Býky, Štíry, Pannami a Raky.

Jaká jste: Hřejivé teplo vámi vytvořeného domova je oázou, která odrazí mnohé z nepřízně osudu. O svém daru víte, přesto si mnohdy v citech připadáte bezbranná. Výsledkem bývá, že s muži zacházíte jako s malými dětmi, o které je nutné neustále pečovat. Nechte vyniknout i druhé straně vaší osobnosti. Tvořivá síla, které jste plná, vám nabízí dostatek nápadů. Umíte čerpat z různorodých zdrojů. Partnerovi dokážete nabídnout pestrou paletu jemných pohybů, kterými vzbudíte dokonalou rozkoš.

Co můžete čekat od mužů: Chvíli to potrvá, než se váš partner přesvědčí o tom, že ho doopravdy milujete. Nějakou dobu vám bude unikat, ale vždy po sobě zanechá stopu, podle které jej můžete objevit. Bude náladový, introvertní a takzvaného chlapáka z něj nikdy mít nebudete. Co je pro něj silné, o tom nebude nahlas mluvit. Neomylně si však zapamatuje vše, co máte ráda, a s chutí vám to poskytne. Uprostřed všech vášní vám beze slov dá pocítit, že vy jste pro něj jediná hvězda.

Archív
Autor: Archív

LEV

Váš život nabral spád. Ani sv. Valentýn nevybočí z řady. Emotivní den, který do sebe zahrne vztek i smích, vám nedá chvíli oddychu. Ani s partnerem si nedopřejte chvilku klidu. Odpoledne bude bouřlivé a přitahovat vás bude jen to, co bude dráždivé. Ve společnosti zazáříte, v soukromí se změníte ve svůdnou dračici.

Příznivé spojení v den sv. Valentýna – s Blíženci, Býky, Berany a Váhami.

Jaká jste: Mýtus o tom, že se musíte neustále předvádět, vám už snad dávno vrásky nedělá. Jste silná žena, ve které energie přímo vře. Rozhodně nenaplňujete konvenční představy o ženě. K vaši trumfům patří důraz, s jakým vystupujete a který je čitelný z vaší chůze i sebemenších gest. Ač kolikrát nechcete, přesto upoutáte pozornost. Čerpáte ze své vůle a často dominujete partnerovi i okolním ženám. Ve vztahu však potřebujete péči, podporu, něhu a naprosté přijetí.

Co můžete čekat od mužů: Rozhodně vás zaujmou. Vaše nové "objevy" na vás udělají určitý dojem, který jen tak nedostanete z hlavy. Přitahují je ženy, s kterými můžou improvizovat a dobře se bavit. Nechybí-li vám humor, rádi si s vámi užijí i obyčejné tlachání "o ničem". U svých partnerek oceňují, že stojí pevně nohama na zemi. Jejich přívlastek by mohl znít - velkorysý milenec. Ve světě erotiky jsou doma a neznají žádné zábrany. Ve vztahu budou vyžadovat, aby byli jediným sluncem, kterým se necháte hřát. Vyberete si mezi nimi?

PANNA

Během svátku sv. Valentýna bude v mnohém záležet na vašem rozhodnutí. Do ničeho se totiž nebudete nutit. Nehleďte na předsudky a maloměšťáckou morálku a zkuste podniknout něco, co pro vás není typické. Návštěva sexshopu, obchodu s luxusní kosmetikou či prádlem ve vás probudí tolikrát schovávaného dravce.

Příznivé spojení v den sv. Valentýna – s Kozorohy, Býky, Štíry a Raky.

Jaká jste: Celý svůj život se snažíte přijít na to, jaká jste. Na jednu stranu máte jemný vkus, který neomylně rozpozná kvalitu, na druhou stranu dokážete vyjít i s málem. V citech nejste přelétavá, přesto nevíte, jak byste se zachovala, kdyby se vás dotkl charizmatický muž. Rozpory, které v sobě máte, jsou pro muže velmi přitažlivé. Pokud vám partner oplatí vaši hlubokou důvěru, ukážete mu své druhé já – divokou a nespoutanou ženu.

Co můžete čekat od mužů: Muži, a obzvlášť ti narození v Panně, by mohli vést váš kurz sebeovládání. Rozhodně se na vás nevrhnou a nezačnou vás nečekaně líbat na ulici. Vás to sice zamrzí, ale oni se budou neustále tvářit, že kvůli vášni tu rozhodně nejsou. Budou vám naslouchat a co víc, pochopí vaše úvahy, názory i přání. Trpělivě budou čekat, než jim zřetelně naznačíte, že máte vážný zájem a touhu se s nimi milovat. V soukromí vás zahrnou úctou, jemností a něhou.

Archív
Autor: Archív

VÁHY

Dopoledne budete mít jasnou valentýnskou představu. Chyba lávky, odpoledne může proměnit všechno k nepoznání. Bude dobré, když si udržíte jasnou hlavu a nepropadnete vnitřnímu napětí a následné nervozitě. Nechte věcem volný průběh. Vždyť nejlepší rande i milovaní je to, které nečekáte.

Příznivé spojení v den sv. Valentýna – s Vodnáři, Střelci, Lvy a Berany.

Jaká jste: Krása, styl a intelekt mohou zaujmout čestné místo ve vašem erbu. Muži, kteří se vám líbí, musí splňovat mnohé z vašich nároků. Raději city potlačíte, než abyste je dala bezprostředně najevo. Není to s vámi jednoduché, neboť vše řešíte rozumem. Zapomenout se dokážete v okamžicích, kdy jste obklopena dobrou společností a váš rozum se dostane pořádně ke slovu. Pak už stačí, aby vás muž obdivoval a podpořil a ostatní vyplyne samo.

Co můžete čekat od mužů: Muži na vás ocení vaši ženskost, styl a eleganci. Ti, jež vás obklopují, si s ženami rádi povídají a hledají s nimi společná témata. Víc z citů vám ale jen tak neprojeví. Duševní spřízněnost je pro ně základním kamenem vztahu. Těžko vyjdou s ženou, která nemá smysl pro romantiku či hudbu. Svůj temperament do vztahu pouštějí po špetkách. Dona Juana v nich ovšem nehledejte.

ŠTÍR

Valentýn vás pomalu, hodinu po hodině začne probírat k životu. Po obědě to začnete být vy, v plné své síle. Emoce vám zvedne setkání s někým, kdo bude na váš vkus příliš formální či chladný. Rozčílení vám přidá na temperamentu a co se vám nechtělo, klidně zkusíte. Vášnivý podvečer pak už překvapí jen ty, kteří vás podcenili.

Příznivé spojení v den sv. Valentýna – s Kozorohy, Rybami, Býky a Štíry.

Jaká jste: Co dovolíte sobě, nestrpíte u partnera. Dvojí metr je úzkým můstkem, který vás dělí od žárlivosti. Všechno prožíváte až na dřeň, povrchnost vás nezajímá. Často tak překvapíte svými postoji i ochotou ukázat na partnerova slabá místa. Jste však obětavá a pro svou lásku ochotná podstoupit jakékoliv obtíže. Při milování nic neděláte jen pro sebe. Hlavním cílem je sdílet veškeré dojmy, nálady a rozkoše.

Co můžete čekat od mužů: Ač se vám budou zdát silní, neústupní a možná i trochu nebezpeční, věřte, že jsou velmi vnímaví a citliví ke všemu, co se mezi vámi odehrává. Jakékoliv trable, zmatky a citové zranění na sobě nedají absolutně znát. Tím vám mohou imponovat, ale i děsit. V soukromí vás zaplaví přílivem vášně, citů a doteků. Bytostně potřebují doteky a laskání. V takových chvílích jim můžete odpustit jejich náladovost a výraznou subjektivnost.

Velký valentýnský horoskop
Autor: PROFIMEDIA.CZ

STŘELEC

Příznivá atmosféra dne podpoří vše, na co si troufnete. Na sv. Valentýna můžete překročit své konvence. S největší pravděpodobností získáte příležitost otestovat schopnosti svého partnera. Dokáže se vám přizpůsobit? Vaše představivost bude rozjitřená a vášně vzplanou velmi rychle. Nechytíte-li vyvoleného na svůj temperament, strněte ho svým optimismem.

Příznivé spojení v den sv. Valentýna – s Vodnáři, Váhami, Berany a Lvy.

Jaká jste: Na svou povahu máte svůj vyhraněný názor. Milujete vše nové a neznámé. Kdybyste se nedržela svého předsevzetí, nezůstala byste jen u pohledu na jiné muže. Věříte na lásku, což vás vede k tomu, že ve vztahu, kde chybí, nechcete zůstávat. Někdy se vám stává, že přehlédnete partnerovy potřeby. Situaci vám zachrání víra ve společnou budoucnost. Pokud vám partner věnuje pozornost, vedle vaší záře pohasne jakákoliv soupeřka.

Co můžete čekat od mužů: Možná vás překvapí, že touží po ženě, která stojí pořádně nohama na zemi, a přesto neztrácí naději. Mají většinou rádi ženy, které nic nehrají a jsou opravdové se všemi svými přednostmi i nedostatky. Přidáte-li k tomu i smysl pro humor, můžete klidně zapomenout na konkurenci vyzáblých topmodelek. Vaše nadšení pro tyto muže by nikdy nemělo přerůst v mateřskou péči. O tu stát nebudou. Zůstaňte temperamentní, a budou vaši.

KOZOROH

Svou povahu nezapřete. Se zodpovědností sobě vlastní se pustíte do všech povinností, ať je sv. Valentýna nebo ne. Na milostné myšlenky si vzpomenete až v průběhu pozdního odpoledne. Čím víc se bude blížit večer, tím víc se začnete uvolňovat. Ukážete se jako královna improvizace a možná v tom se pro vás skrývá celé kouzlo Valentýna.

Příznivé spojení v den sv. Valentýna – s Býky, Štíry, Pannami a Rybami

Jaká jste: Nejšťastnější jste, když dáváte věci do pohybu. Ve vztahu zapomínáte na svou přirozenou dominanci a ráda podporujete svého partnera v jeho zájmech a cílech. Dojde-li na organizování volného času, jste ve svém živlu. Stojíte na svých nohách a od partnera čekáte city a porozumění. Přes svou vášnivost jste uvnitř křehkou ženou, které se dotkne vše, co je hrubé a násilné. Život je pro vás vážná věc a snad proto umíte být v lásce i sexu velkorysá.

Co můžete čekat od mužů: Svým způsobem si každý muž žije ve svém světě, a pro Kozorohy to platí dvojnásob. Jsou vyhranění v názorech i ve svém životním stylu. Začnou-li se o vás zajímat, nemůžete si toho nevšimnout. Budou vytrvalí, nenásilní a snad i trochu tajemní. Jakmile vás tím zaujmou, jste ztracená. Muži vůbec vám dají jasně pocítit, že jste žena, královna a bohyně jejich života. Vášnivé projevy pak budete jen těžko odmítat. Dávají světu i vám najevo, co nechtějí, a vy se stanete jejich vyvolenou.

Autor: Martina Lukášová
Diskuse ke článku
.
Související články