Čtvrtek 2. května 2024
Svátek slaví Zikmund, zítra Alexej
Oblačno 22°C

Sexy Valentýnky: Jandová, Krainová, Němcová a další

13. února 2009 | 10:39

Rafinované střihy, luxusní krajka, moderní zlatá nebo nestárnoucí černá... Luxusní titěrný dárek, který bývá zpravidla pořádně drahý. A nejedna žena by si ho přála v den zamilovaných místo obvyklé večeře nebo tradiční růže...

Smyslná Zuzana Jandová

Spodní prádélko by ji jako dárek o Svatém Valentýnu potěšil, ale párkrát už se stalo, že jí sexy "překvapení" nesedělo, takže si ho raději kupuje sama. "Chlapi velikost neumí odhadnout. Ještě se mi nestalo, aby mi takovýhle dárek dokonale seděl," přiznává Zuzka (21), Miss ČR 2008. Letošní svátek zamilovaných se chystá oslavit s přítelem v Budda baru a jestli se dočká i nějakého dárečku v podobě bikin nebo spodního prádla, nechá se překvapit.

Smyslná Zuzana Jandová
Autor: Jan Tůma pro FHM a Playboy

Zasněná Romana Pavelková

Valentýna nepovažuje za obyčejný svátek, který spraví pouhá květina. Zamilovaní by si podle missky měli dávat spíš intimní dárečky. "Prádlo, bikiny nebo parfém jsou podle mě naprosto ideální. Bohužel, dosud jsem měla smůlu. Žádný z mých partnerů Valentýna neslavil, takže jsem nikdy nic takového nedostala," zamyslí se Romana (24). Třeba ji přítel letos překvapí. "Krajkové prádélko v bordó by mi udělalo radost."

Zasněná Romana Pavelková
Autor: Bára Pejšová

Křehká Simona Krainová

Jakýkoliv dárek od milované osoby jí udělá radost. "Je krásné, když na vás ten druhý myslí," říká Krainová (35). Sexy bikiny nebo prádélko třeba od Victoria´s Secret by pro ni bylo milým překvapením. "Výběr bych ponechala čistě na fantazii partnera, tak je pravda, že se do prádélka oblékáme právě kvůli mužům," usmívá se modelka, která považuje za obrovské štěstí, že může slavit svátek zamilovaných každý den.

Křehká Simona Krainová
Autor: Jarda Urban

Dráždivá Kateřina Sokolová

Letošní Valentýn bude pro Miss ČR 2007 Katku Sokolovou (19) prvním svátkem zamilovaných, který neprožije sama. "S přítelem pojedeme do Rakouska na hory a moc se na to těším," pochvaluje si misska s tím, že k valentýnskému štěstí žádné dárky nepotřebuje. Radost by ji ale určitě udělalo krásné prádlo Victoria´s Secret, kterému podlehla při nedávných nákupech v New Yorku.

Dráždivá Kateřina Sokolová
Autor: Jan Tůma pro FHM a Playboy

Něžná Kateřina Kristelová

Zamilovaná moderátorka si letošního Valentýna jaksepatří užije! "Se svým přítelem strávím celý víkend na zámku!" Katce (29) tak hokejista Martin Tůma (23) splní její dávný sen. Pro tuto příležitost si kráska dokonce koupila valentýnskou soupravičku sexy spodního prádélka. "Myslím si, že se na mně ale moc dlouho neohřeje," směje se.

288313:gallery:true:true

Sexy Michaela Řeháková

Svátek zamilovaných si s přítelem Petrem připomene už popáté. "Pokaždé se Valentýna snažíme oslavit netradičně, ale dárek v podobě spodního prádla vždycky potěší," usmívá se modelka Míša (22). Nemá vyhraněný styl, spodní prádlo vybírá podle nálady. "Někdy mám náladu na sportovní, jindy na černou krajku. Letos s tím ale už moc nepočítám, protože jsem včera zjistila, že mě v květnu čeká valentýnské překvapení. Vím jen to, že si v určitý den musím zabalit nejnutnější věci a plavky. Už teď se těším!"

Sexy Michaela Řeháková
Autor: Jan Tůma pro FHM a Playboy

Chcete svému milému či své milé vyznat lásku?

Pošlete jim valentýnské přáníčko!

Vybrat a poslat ho můžete ZDE.

Autor: red