Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Chcete krásnější prsa do léta? Takto je budete mít i bez plastiky

25. května 2023 | 00:00
Prezentace klienta |

Milá děvčata, i když se léto může zdát daleko, pokud chcete v plavkách vypadat co nejlépe, je nejvyšší čas začít na tom aktivně pracovat. Na zeštíhlení nebo vyformování bříška určitě dobře poslouží dřina v posilce, ale co když toužíte po krásnějším poprsí? Prozradíme vám tajný trik, jak zkrášlit vaše prsa i bez plastiky.

Hezká prsa jen pro vyvolené?

Krásné, pevné a velké poprsí přitahuje pohledy mužů, a nejen jich. Nebudeme si tady nic nalhávat. Ženy s pěknými prsy mají podle statistik větší šanci získat i lepší pozici v práci. Je to způsobeno faktem, že si více věří a celkově se nebojí nových kontaktů. Ovšem ne všechny ženy se narodí s předpokladem pěkného bujného poprsí. Podle výzkumu vedeného univerzitním profesorem Virenem Swamim ve 40 zemích po celém světě, až 71 % žen ve věku kolem 34 let není spokojeno s tvarem nebo velikostí svých prsou. A to je vcelku dost.

Krása poprsí nemá nic společného s hodnotou ženy, jako lidské bytosti. Samotné ženy se však často hodnotí podle svého vzezření a podle toho, jak působí na své okolí. Jeden výzkum britských lékařů s až 1315 účastníky zjišťoval názor na nejpřitažlivější tvar prsou. Ženy, muži a plastičtí chirurgové byli požádáni, aby si prohlíželi fotky s ženským poprsím a určili, který tvar je pro ně nejatraktivnější. Všechny 3 skupiny dotázaných se shodly na ideálním poměru 45 % prsní tkáně nad linií bradavky a 55 % pod linií bradavky. V podstatě vybrali plný tvar poprsí, který mívají obdařené ženy přirozeně, ale ne po plastickém zákroku. Znamená to, že přirozená prsa jsou vnímána mnohem pozitivněji než prsa umělá. Jak si tedy vylepšit prsa, ne-li plastikou? Věřte, že to jde, i když je potřebná dávka odhodlání.

Takto je budete mít větší

Silikony bývají jasnou volbou. Nebo ne? Pokud chcete mít krásná prsa už toto léto, je nejvyšší čas to začít řešit. Ke zlepšení vzhledu prsou nemusíte nutně podstoupit řezání a vkládání implantátů, může stačit pouze lifting, který nadzvedne vaše prsa a budou tak vypadat mladší. Kromě toho je další možností využití vlastního tuku k vyplnění povislé prsní tkáně. Tyto způsoby sice nejsou zcela bezbolestné, ale jsou bezpečnější než silikony. Dá se to ale i zcela bez skalpelů. To fakt? Jak!?

Kromě plastické chirurgie existují také bezbolestné způsoby, jak vylepšit vzhled vašeho poprsí. Jako první možnost vás může napadnout pravidelné cvičení cviků, určených k formování prsního svalstva. Mezi oblíbené cviky patří kliky, rozpažování či plank. Cviky však nepřinesou dostatečně viditelné výsledky ani při delší snaze. Jedná se spíše o kosmetické změny.

Další alternativu představují krémy, které obsahují různé účinné látky podporující elasticitu pokožky. Ty působí spíše povrchově, ale mohou mírně pomoci s povislými prsy. Výraznější výsledky se od nich ale očekávat nedají. Škoda peněz. Nyní pozor!

Perfektní alternativou je užívání pilulek na zpevnění a zvětšení poprsí. Ty jsou po plastice asi nejúčinnějším a trvalým řešením. Nevěřili byste, jaké zázraky mohou tyto pilulky udělat, při jejich správném používání. Pilulky působí na ženský organismus zevnitř. A to tak, že ovlivňují hormony, které dokážou nastartovat přírůstky prsní tkáně. Pilulky však určitě nejsou pro každého. Mají jednu vážnou nevýhodu. Pokud nemáte trpělivost a nestojí vám za to čekání na výrazné zvětšení prsou pár týdnů, ani se nad nimi nezamýšlejte.

Zvětšování a zkrášlování prsou pomocí tabletek je totiž poměrně zdlouhavý proces. Ty nejsilnější pilulky sice dokážou doručit první účinky již během dvou nebo tří týdnů, skutečně oslnivé zvětšení nastává téměř po třech měsících. Tolik trvá pilulková kúra. Ta, která to nevydrží, má smůlu. Pokud to ale vydržíte, budete muset doslova měnit šatník, protože se nevejdete do podprsenky. A které pilulky jsou bezpečné a zároveň dostatečně silné?

Dejte přednost důvěryhodným výrobcům s certifikátem od našich úřadů. Takových není příliš mnoho. Jak jsme zjistili, v Česku se dá spolehnout jen na pár značek pilulek na podporu krásy poprsí. Doporučit je možné například oblíbenou známou značku BreastExtra+. Tyto pilulky mají snad nejsilnější složení a jsou k dostání i v některých lékárnách. Nejlepší cenu však získáte přímo ve značkovém e-shopu, díky množstevním slevám. Pokud se rozhodnete zkusit to s pilulkami, je na vás, jakou značku si nakonec vyberete. Vždy byste se ale měli soustředit na kvalitu a bezpečnost.

Letní sezóna se velmi pomaličku přibližuje. Velikost a krása prsou je na pláži jistě dost důležitá. Abyste si léto užily naplno a mohly se bez obav ukázat v plavkách, začněte s vašimi prsy něco dělat už teď. Plastika to dokáže vyřešit raz dva, i když půjde vždy přece jen o umělinu. Pokud se obáváte bolesti a plastické chirurgie, můžete se jí chytře vyhnout alternativními způsoby zkrášlování prsou, které se o vše postarají za vás. Prsa navíc budou vypadat o něco přirozeněji ve srovnání s těmi silikonovými. Zasloužíte si to přece. Kdy začnete pracovat na kráse vašich prsou?