Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

vivo X80 Lite klenot mobilní fotografie

22. září 2022 | 00:00
Prezentace klienta |

Léto se chýlí ke konci, na nové zážitky a dobrodružství však není nikdy pozdě. Je třeba mít po ruce spolehlivého, slušivého parťáka, který Vás dokáže zachytit v tom nejlepším světle. Krásný, inteligentní, hravý. Takový je nový přírůstek do rodiny nejlepší třídy X značky vivo - mladší bratříček vlajkové lodi X80 Pro s názvem X80 Lite, se kterým můžete upustit uzdu své kreativitě a vydat ze sebe to nejlepší, vždy a všude.

Nový X80 Lite je odlehčeným modelem z řady X s fotoaparátem na úrovni toho nejlepšího na trhu. Upoutá hned na první pohled díky svému nádhernému tělu, které v sobě skrývá celou řadu vychytávek a zajímavostí. Model navazuje na své předchůdce, zejména co se týče kvality pořízených snímků. Dokáže ale ještě lépe zachytit selfie v akčních situacích, např. při běhu, autentické okamžiky s přáteli, přírodní panoramata i noční dobrodružství. Co dalšího tento sympatický smartphone umí a proč mu nebudete moci odolat?

Superstar mezi fotoaparáty

Novému modelu X80 Lite bezhlavě propadnou hlavně všichni milovníci fotografií a videí. Díky úžasnému fotoaparátu, poháněnému výkonným a energeticky úsporným hardwarem, budou vaše fotky jasnější, ostřejší, čistší a barevnější než kdy dřív. Chytrý nováček je totiž vybaven 64MP zadním fotoaparátem s ultrazvukovým snímáním OIS, který umožňuje snadno pořizovat vysoce kvalitní, superširokoúhlé záběry. Vpředu disponuje kamerou s rozlišením HD 50 Mpx s funkcí automatického ostření a ostření na oči, aby žádné vaše emoce nebyly opomenuty.

Autor: vivo Mobile Communication Co., Ltd.

Zaznamená jasně každý detail

Nadupaný krasavec X80 Lite se pyšní také funkcí nočního videa, která umožňuje natáčet jasnější a čistší videa za šera či úplné tmy. Přední kamera fotoaparátu obsahuje režim přirozeného portrétního videa, který vylepšuje celkovou strukturu a čistotu pleti. Kromě toho je díky funkci hybridní stabilizace obrazu natáčení videa stabilnější. Vzpomínky tak nezkazí jediný pupínek ani klepající se paže. Další funkce Vlog Movie zase pomocí šablon videí a výukových programů poradí, jak natáčet v různých scénářích, ať už při sportu, jídle nebo na společenské akci. Pro technologické fajnšmekry je tu pak funkce Multi-Style Portrait se zábavnými filtry a efektem Motion Blur, díky kterému budete středobodem každého portrétu.

Autor: vivo Mobile Communication Co., Ltd.

Hvězda v noci, duha ve dne

Schopnost zachytit okamžiky při slabém osvětlení díky vylepšené funkci Super Night Mode oceníte na party, u večerního grilování i během brzkých ranních výletů v přírodě. S funkcí Noční portrét dostanou vaše selfies ve scenériích se slabým osvětlením nebo při nočním osvětlení úplně jiný rozměr. Svůj obraz navíc neuvidíte jen zepředu. Revoluční sklo Color Changing Fluorite AG Glass umožňuje zadnímu panelu zobrazovat různé barvy pod různými úhly při vystavení UV světlu. Váš smartphone bude hrát všemi barvami. A vy s ním!

Štíhlý, ale výkonný elegán s nepřekonatelnou výdrží

X80 Lite má tělo tenké pouhých 7,79 milimetrů, díky čemuž pohodlně padne do vaší ruky, kabelky i úzké kapsy u kalhot. Aby byl telefon i skvělým doplňkem, přichází společnost vivo s živými, nadčasovými barvami. Třpytivá zlatá Sunrise Gold se na slunci zbarví do sexy červenooranžové a se vznešenou černou Diamond Black budete dámou či gentlemanem za jakýchkoliv okolností. Zážitkům s novým X80 Lite se můžete věnovat 24 hodin denně. Ve spojení s nejnovější technologií chlazení a možností rychlého nabíjení nabízí dlouhotrvající a plynulý mobilní zážitek každý den.

Autor: vivo Mobile Communication Co., Ltd.

Výhodná cena

Model X80 lite si mohou zákazníci pořídit do 2. října v časově omezené slevě za 9 999 Kč. K nákupu obdrží fotbalový míč vivo jako dárek. Proč míč? Vivo je totiž hrdým partnerem mistrovsví světa, které proběhne letos v listopadu v Kataru. Po zvýhodněné akci bude model k dispozici za standardní cenu 10 999 Kč.

Více informací naleznete na www.vivo.com  nebo na IG vivo_czech