7 tipů, jak zhubnout do plavek

7 tipů, jak zhubnout do plavek
Prezentace klienta
  20. června  2022 
 00:00

Chceš zhubnout co nejrychleji a být ready na léto do plavek? Máme pro tebe účinné tipy do diety, které skutečně fungují.

1. Cvičení na doma

Bez pohybu to nepůjde. Sezením na zadku krásnou postavu nezískáš. Cvič doma online s VIP Programem od Ladylab a pojď si pro svou letní formu. I z pohodlí obýváků si můžeš vypracovat postavičku snů… Ušetříš peníze i čas s dojížděním. Ze stovek cvičebních videí si vybere každý. Navíc profesionální trenérky, jako je např. Hanka Kynychová nebo Míša Mrázková, ti ukážou správnou techniku provedení jednotlivých cviků.

Autor: Petr Pravda

2. Aktivní životní styl

Máš chvíli čas? Alespoň se protáhni, dej si 10minutový trénink s VIP Programem, zajdi si na krátkou procházku, zapomeň na výtah a ber to po schodech, vyvenči psa, vrhni se na práci na zahradě nebo do domácího úklidu…. Jednoduše buď aktivní. Spaluj kalorie, kdykoliv je to možné.

Autor: Petr Pravda

Zdravá a vyvážená strava

Správně nastavený jídelníček na míru tvým potřebám je při hubnutí velmi důležitý. Tvá strava by měla obsahovat komplexní sacharidy s vlákninou, zdravé tuky, ale i bílkoviny. Naopak jednoduché cukry ve sladkostech, přepálený tuk ve fast foodech a extrémně průmyslově zpracované potraviny tvému tělu nedodají potřebné živiny.

Zapomeň na drastické diety, osvoj si stravovací návyky, které se pro tebe stanou životním stylem. Hubnutí nemusí být mučení. Jez pravidelně, vyváženě a pozoruj své tělo, jak reaguje.

 

4. Doplňky stravy na hubnutí

Chceš vidět výsledky co nejrychleji? Před cvičením si dej spalovač tuků Fat Killer, který nastartuje tvůj metabolismus na plné obrátky. Nakopne tě, abys ze sebe dostala maximum a spálila co nejvíce kalorií. Chceš spalovat tuky i během spánku? Noční spalovač Night Burner je to pravé pro tebe.

Autor: Petr Pravda

5. Kvalitní spánek

Hubnutí je komplexní proces. Velmi opomíjenou složkou bývá spánek. Spánek by měl být nejen dostatečný, ale také kvalitní. Spi alespoň 7–8 h denně. Do postele ulehej vždy ve stejný čas. Místnost by měla být vyvětraná a vyplatí se investovat peníze do kvalitní matrace.

 

6. Regenerace

Cvičení je důležité, ale opomíjet by se neměla ani regenerace. Cvič ideálně 4 – 5krát týdně a zbylé dny si dej pohov. Tělo nabere energii a sílu vrhnout se další den opět na trénink v plné parádě. Důležité je nepřepálit začátek.

Autor: Petr Pravda

7. Realistické cíle

Zabíják progresu? Jednoznačně stres. Pokud na sebe budeš přehnaně přísná, budeš mít vysoké nároky a nerealistické cíle, pak budeš zbytečně vystresovaná a kila se budou shazovat hůře. Hoď se do pohody. Hubnutí začíná v hlavě.

Doporučujeme ti si vyfotit fotky před a po a sledovat si proměnu. Váha mnohdy není úplně skutečný ukazatel progresu a přehnaným kontrolováním každé nepatrné váhové změny postavu snů nezískáš.

Pojď do toho! Už není na co čekat, začni hned.

Aplikace a kalkulačky

BMI
kalkulačka
Výpočet
energetického
příjmu

Jídelníčky na míru

Vyberte si jídelníček na míru
a hubněte konečně efektivněji