Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Po čem muži touží?

6. dubna 2021 | 00:00
Prezentace klienta |

Napadla Vás někdy otázka, po čem muži touží a jaký dárek by jim udělal radost? 9 z 10 mužů potěší nějaké pěkné auto. Muži milují auta, stejně jako milují ženy a pivo.

Automobilovým zážitkem zkrátka u většiny mužů nemůže šlápnout vedle. Je tu ale jedno ALE! Není auto jako auto. Někteří muži milují jízdu v terénu a malá autíčka nejsou nic pro ně. Jízda v tanku nebo terénním Hummeru zkrátka není nic pro padavky, to je zážitek pro pořádné drsňáky.

Autor: Dokonalý zážitek

Muži a auta

Pokud si v krabici z dětství stále schovávají angličáky, určitě jim udělá radost nějaké to sportovní fáro. Červené Ferrari nebo Lamborghini s dokonale vyladěným motorem je snem nejednoho malého i velkého kluka.

Řídí jako šílenec? Potom je ten pravý dárek spolujízda v rally. Ať alespoň jednou pozná, jaké to je, sedět na místě spolujezdce!

Autor: Dokonalý zážitek

Pro závodníky

Dnes už není nic nemožné a můžete si splnit jakýkoliv sen? Je libo řídit skutečnou formuli, stát se autokrosovým závodníkem v buggy nebo okruhovým závodníkem v závodním BMW?  V nabídce zážitkových agentur najdete neuvěřitelnou spoustu nejrůznějších automobilových zážitků, které by vás možná ani nenapadly.

Autor: Dokonalý zážitek

Ale muži nejsou jenom auta…

Vždycky se totiž najde nějaká výjimka a skvělé dárky nemusí být jen ty motoristické.

Únikové hry jsou dalším skvělým tipem na dokonalou zábavu. Myslí si, že se ničeho nezalekne? Vyzkoušejte hororovou únikovku Dům duchů nebo Poltergeist, které patří mezi nejstrašidelnější na světě. Milovníkům adrenalinových zážitků udělá radost tandemový seskok nebo kurz přežití, který si navíc můžete vyzkoušet společně.

Autor: Dokonalý zážitek