Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Pohodlí jak má být

15. dubna 2021 | 00:00
Prezentace klienta |

Všichni si jednou za čas zdřímneme, nebo omylem usneme na gauči, ale spát na něm každou noc? To opravdu nedoporučujeme! Pokud ovšem nepoužíváte naši novou přistýlku Dormeo Aloe Vera 5 zón!

Vedlejší efekty spánku na gaučí

Váš gauč nebyl navržen pro spaní, to prostě není jeho primární funkcí. Gauč je k sezení, a proto je obvykle vyroben z hustších materiálů a pružinových podpěrných mechanismů. Když sedíte, vaše váha se soustředí na jednu určitou oblast. Ale když ležíte, je váha rozložená po celém povrchu a gauč tak nemůže fungovat jako matrace. Materiály pohovky také nebyly navrženy pro spaní, protože obvykle nevedou tělesné teplo dobře a vám je tak buď příliš horko, nebo zima.

Spánek na gauči, nebo na jiných nepodporujících površích, například na starých matracích, neposkytuje podporu, kterou vaše tělo potřebuje během spánku. To může vést k ztuhlosti šíje, bolesti zad, vychýlení páteře, otáčení se, únavě a dalším dlouhodobým zdravotním problémům.

Spánek na gauči není obvyklý. Ale někdy nemáte jinou možnost. Váš byt je malý, váš rozpočet ještě menší, změnili jste ložnici na dětský pokoj, máte doma hosty atd. Řešením je Aloe Vera 5 zónová přistýlka.

Autor: Studio Moderna s.r.o.

Změňte jakýkoliv povrch v pohodlnou postel 

Dormeo Aloe Vera 5 zónová přistýlka byl navržena tak, aby přeměnila jakoukoli pohovku, hrudkovitou matraci, ložnici, pokoj pro hosty, stan a dokonce i podlahu na pohodlnou postel.

Je vybavena 6 supersilami, které spolupracují při vytváření dokonalého spánkového prostředí z nedokonalých povrchů:

1. Zajišťuje kvalitní spánek díky svým materiálům

Její jádro obsahuje 4cm pěny Orthocell™ s otevřenými buňkami a další pohodlnou vrstvu Formacell prošitou do potahu.

Svrchní látka je obohacena o ošetření Aloe Vera. Aloe Vera je známá jako zázračná rostlina a 5 zónová přistýlka Aloe Vera je obohacena o její výhody. Díky technologii mikro zapouzdření jsme byli schopní tento dar přírody vložit do přistýlky. Přírodní ošetření regeneruje látky a dodává jim krásné, hladké a měkké vlastnosti, čímž vašemu spacímu prostředí dodává extra přirozený a jemný dotek. A Aloe Vera  zvládá ještě více, protože má antibakteriální, protizánětlivé a antiseptické vlastnosti. Aloe Vera je také známá svými schopnostmi omlazení kožních buněk a bojem proti poškození kůže.

2. Správné vyrovnání páteře

Její jedinečný 5zónový design zajišťuje správné vyrovnání a podporu páteře po celém těle - hlava a krk, trup, boky, horní končetiny, chodidla a lýtka.

3. Dokonalé přizpůsobení vašemu jedinečnému tvaru těla a hmotnosti bez ohledu na vaši polohu ve spánku.

4. Odlehčení tlakových bodů na všech částech těla.

5. Termoregulační vlastnosti, díky nimž vám nebude ani příliš horko, ani zima, zabráníte přehřátí a pocení.

6. Zajišťuje prodyšnost a hygienu.

Přistýlka Dormeo Aloe Vera 5 Zón je vybavena speciální pěnou se vzduchovými kanály a systémem AirX, které zvyšují proudění vzduchu a prodyšnost, díky čemuž je přistýlka zdravější a příjemnější pro spaní. Dodává se také s antibakteriální, antimikrobiální a protiprachovou úpravou potahu CleanEffect® pro další ochranu. Potah je také odnímatelný a pratelný.

Autor: Studio Moderna s.r.o.

Vylepšete svůj spánek

Přistýlka Dormeo Aloe Vera 5 Zón je přátelská k vašemu spánku i životnímu prostředí, protože je její potah vyrobený ze 100% recyklovaných vláken. Recyklovaný polyester zajišťuje, že naše výroba přistýlek bude mít menší dopad na životní prostředí. K výrobě není potřeba nová ropa, což snižuje uhlíkovou stopu - výroba recyklovaného polyesteru vytváří o 75% méně emisí CO₂ než čistý polyester. Přistýlka, která se dobře stará o vás i o budoucnost naší planety.

Vnitřní i venkovní použití 

Přistýlku Dormeo Aloe Vera 5 Zón můžete použít kdekoli, kde je potřeba lepší povrch ke spánku. Použijte ji uvnitř ke zlepšení spánku na gauči, vytahané, staré, nebo hrudkovité matraci. Spánek dokonale vylepší i vašim nejmenším. Právě jste zjistili, že přicházejí hosté? Díky topperu budou klidně spát ve vašem pokoji pro hosty, nebo na podlaze, pokud nemáte dostatek místa. Použijte přistýlku pro kempování a přeměňte svůj stan na glamping resort. Vezměte si ji na cesty, kdo ví, jaká bude hotelová postel. Díky všestrannosti přistýlky je ideální volbou i jako podložka na hraní pro zábavu s dětmi, nebo podložka pro cvičení jógy. Ano - Přistýlka Dormeo Aloe Vera s 5 zónami dokáže všechno!

Přistálka Dormeo Aloe Vera 5 Zón byla vyrobena k revitalizaci spánku přidáním měkkosti, odpružení a podpory vašemu tělu, ať jste kdekoli, kde si chcete odpočinout. Přemění jakýkoli vnitřní nebo venkovní povrch na pohodlný obláček. Přichází s novým designem, svěží zelenou barvou, a v nových velikostech 140x190 cm, 160 + 190 cm a extra speciální velikosti 70x190 cm, což  je vhodná velikost pro většinu pohovek. Dopřejte si nejpohodlnější spánek kdekoli - s přistýlkou Dormeo Aloe Vera 5 Zón!