Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Chcete si dopřát ten nejlepší spánek? Vyhrajte s ASKO-NÁBYTEK ložnici snů v hodnotě 100 000 Kč

20. dubna 2020 | 00:00
Prezentace klienta |

Také cítíte, že by vaše stávající ložnice potřebovala vzít trochu do parády? Vyměnit nepohodlnou starou postel za novou, zvětšit úložný prostor, a třeba i najít místo pro váš kosmetický koutek? To vše můžete mít. Snadno a bez námahy. Soutěžte v květnu s ASKO-NÁBYTEK a zbrusu nová ložnice včetně zařízení v hodnotě 100 000 korun může být vaše.

Oáza klidu a bezpečí

Jaká by měla být vaše ložnice? Divoká, romantická, vesele barevná nebo naopak jednoduše bílá? Každý máme jiný vkus i přání. Všechny ložnice by ale mělo spojovat jedno. Měli bychom se v nich cítit dobře a dopřávat si kvalitní a ničím nerušený spánek. Jen tak totiž může vaše tělo i mysl správně fungovat po celý den.

Jak se do soutěže zapojit?

Jednoduše Stačí poslat fotografii vaší staré ložnice společně s důvodem, proč toužíte po změně a proč bychom měli vybrat právě vás. Emailovou adresu najdete v květnovém čísle Blesku Bydlení a pokud budete mít štěstí, zbrusu nová ložnice od ASKO – NÁBYTEK bude vaše!

Poradí ti nejlepší

Celou proměnu bude mít na starosti designérka Gabriela Hámová z Design Friendly, která zařizovala byt třeba i oblíbené moderátorce a herečce Tereze Kostkové. Gábina se postará nejen o to, aby se vám v nové ložnici dobře spalo, ale především abyste tam našli vše, co potřebujete a co by každá správná ložnice měla mít.

Více se o soutěži se dozvíte v květnovém čísle Blesku Bydlení, které najdete na novinových stáncích od 15. 4. do 19. 5. 2020. Nebo si ho můžete koupit v našem iKiosku.