Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Toužíte po nové kuchyni? Díky ASKO – NÁBYTEK ji můžete mít zdarma

24. února 2020 | 00:00
Prezentace klienta |

Zasloužila by si vaše kuchyně nový kabát, ale bohužel nemáte dostatek času a peněz na její rekonstrukci? Nevěště hlavu! Zapojte se do soutěže s Bleskem Bydlení a vyhrajte kuchyň od ASKO – NÁBYTEK v hodnotě 100 000 korun!

Proč rekonstruovat

Běžná životnost kuchyňské linky se odhaduje až na 20 let. Po uplynutí této doby může být kuchyň značně opotřebená a zastaralá. Stále se totiž objevují nové technologie a materiály, které vám usnadní vaření i údržbu kuchyně.

Kdy začít s rekonstrukcí

Pokud se vám v kuchyni špatně vaří a nelahodí už ani vašemu oku, pak je ten správný čas na rekonstrukci. Ta ovšem vyžaduje důkladné plánování. Jelikož modernizace kuchyně je finančně i časově velice náročná záležitost, je dobré, když na ni nebudete sami a požádáte o pomoc odborníky.

Bez práce

Nechte veškeré starosti na nás a zapojte se do soutěže s Bleskem Bydlení. Stačí poslat fotografii vaší staré kuchyně společně s důvodem, proč toužíte po změně. Emailovou adresu najdete v březnovém čísle Blesku Bydlení a pokud budete mít štěstí, můžete vyhrát zbrusu novou kuchyň od ASKO – NÁBYTEK*.

Celou proměnu kuchyně bude mít na starosti designérka Gabriela Hámová z Design Friendly, která zařizovala byt například oblíbené moderátorce a herečce Tereze Kostkové.

Více se o soutěži se dozvíte v březnovém čísle Blesku Bydlení, které najdete na novinových stáncích od 19. 2. do 17. 3. 2020. Nebo si ho můžete koupit v iKiosku.

Součástí výhry je i základní set spotřebičů od firmy TEKA.