Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Potřebuje váš obývací pokoj rekonstrukci? Soutěžte s ASKO – NÁBYTEK a obývací pokoj v hodnotě 100 000 Kč může být váš!

23. března 2020 | 00:00
Prezentace klienta |

Toužíte po změně? Rádi byste svůj obývací pokoj zrekonstruovali, ale nemáte bohužel dost času ani finančních prostředků? Zapojte se do soutěže s Bleskem Bydlení a vyhrajte s ASKO – NÁBYTEK rekonstrukci v hodnotě 100 000 korun!

Obývací pokoj – místo, kde se schází celá rodina

Ano, je to tak. Obývací pokoj je pro většinu rodin hlavní místností v domě. Proto je důležité se tam cítit příjemně a uvolněně.  K tomu samozřejmě napomůže i vhodně zvolený nábytek, sladěné barvy a důležité je nepodcenit ani dekorace. Že to ale není zrovna vaše parketa? Pak je dobré svěřit tuto práci raději do rukou odborníků. Co ale dělat, když chybí čas i peníze? Soutěžte s Bleskem Bydlení!

Bez práce

Stačí poslat fotografii vašeho starého obývacího pokoje společně s důvodem, proč toužíte po změně. Emailovou adresu najdete v dubnovém čísle Blesku Bydlení a pokud budete mít štěstí, nový obývací pokoj s ASKO – NÁBYTEK bude váš.

Celou proměnu obýváku bude mít na starosti designérka Gabriela Hámová z Design Friendly, která zařizovala byt například oblíbené moderátorce a herečce Tereze Kostkové.

Více se o soutěži se dozvíte v dubnovém čísle Blesku Bydlení s velikonočními samolepkami, které najdete na novinových stáncích od 18. 3. do 14. 4. 2020. Nebo si ho můžete koupit v našem iKiosku.