Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Primark v Praze otevřel! Co všechno tam koupíte a za kolik?

2. června 2021 | 06:00

Těšila jste se na každý výlet do Drážďan nebo do Londýna i kvůli tomu, že si budete moct nakoupit levné kousky ve známém Primarku? Tak teď už nebudete muset tak daleko, stačí zamířit do Prahy! Dnes se konečně otevřela jeho nová pobočka!

V centru Prahy otevřel Primark svou první prodejnu, do které můžete zavítat od dnešních 9:00 hodin.

Nová pobočka se vyjímá v moderní stavbě uprostřed Václavského náměstí a poskytuje zákazníkům tři podlaží nejnovějších módních trendů, ale také kosmetických novinek či doplňků do domácnosti.

Tip na video: Baví vás móda? Podívejte se na módní pořad Souboj velikostí S vs. XL!

Video se připravuje ...
Souboj velikostí S vs. XL: Šaty pětkrát jinak, které lichotí boubelkám i štíhlým ženám • VIDEO: Videohub

Nová pražská prodejna představuje pro irský módní řetězec další významný milník v expanzi do střední a východní Evropy, otevře se jako 396. v pořadí. Jejím otevřením vznikne tak více než 300 pracovních míst pro místní ekonomiku.

Ve fotogalerii si můžete prohlédnout výběr z produktů i s cenami, které v Primarku jsou:

Primark v Praze! Co tam seženete?

Těšit se můžete na jarní a letní kolekci s paletou přírodních a zemitých tónů i trendy háčkovaným vzorem. Oblečení pro každodenní nošení pak doplní i rozrůstající se řada udržitelné módy pod značkou PrimarkCares, která nabízí produkty z recyklovaných a organických materiálů.

A co e-shop? 

Jeho spuštění Primark zatím nechystá, uvedl mluvčí společnosti a dodal: „Pravidelně zkoumáme možnosti alternativních obchodních modelů, avšak v současné době spuštění e-shopu neplánujeme. Naše produkty prezentujeme na sociálních médiích, kde máme více než 22 milionů sledujících, a také na našich webových stránkách."

Na českých webových stránkách tak můžete vidět oblečení a doplňky, které budou dostupné v pražské prodejně. 

Zavítáte do nové prodejny irského řetězce?  

Náš tip: Léto je za dveřmi a my v Blesku pro ženy jsme pro vás připravili speciální magazín Pohodové léto! Najdete v něm 145 skvělých receptů a tipů na super české léto! Speciál zakoupíte v novinových stáncích, nebo si ho můžete objednat v tištěné či elektronické podobě v našem iKiosku ZDE.

Autor: Žaneta Podlahová