Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Jak vyjádřit city beze slov?

26. února 2018 | 00:00
Prezentace klienta |

Řekněte to beze slov… Květiny promlouvají k obdarovanému a vyjadřují lásku, ocenění i poděkování příbuzným, přátelům, spolupracovníkům nebo obchodním partnerům. Květiny můžeme věnovat ale i bez příčiny, prostě proto, abychom udělali někomu radost a překvapili jej. Pomocí květinové služby Fleurop učiníte toto milé gesto velmi snadno.

Potěšte květinou přítele v Paříži, v Londýně, v Berlíně…

Máte své blízké krátkodobě nebo i na pořád někde v zahraničí? Nebo byste rádi poděkovali zahraničnímu obchodnímu partnerovi a hledáte snadný způsob, jak to provést? Celosvětová síť Fleurop-floristů umožňuje doručení kytice do více než 150 zemí světa. Fleurop se od samého založení společnosti před více než sto lety drží hlavní zásady, která zní, že cestovat by měly pouze objednávky a nikoli květiny. Díky tomu máte záruku, že kytice, kterou chcete potěšit, bude uvázána z čerstvých a svěžích květin. Jen taková si zachová svůj půvab a hlavně vůni.

Od blahopřání k narozeninám až po kondolenci

Výběr květin pro někoho nemusí být jednoduchou záležitostí. Výhodou služby Fleurop je, že můžete jednoduše zvolit již naaranžovaný pugét podle příležitosti, na kterou kytici vybíráte. Narozeniny, svátek, Valentýn, ale i jako poděkování obchodním partnerům či vyjádření zármutku. Vazby v jednotlivých kategoriích jsou dílem floristů partnerských květinářství sítě Fleurop, kteří se orientují v řeči květin, ovládají dokonale floristické řemeslo a zároveň znají nejnovější trendy a díky tomu mohou zákazníkům nabídnout tu nejvyšší péči a kvalitu.

Vše nejlepší od nejlepších

Síť Fleurop partnerů tvoří nejlepší floristé České republiky. Mezi partnery najdete renomovaná květinová studia, květinové ateliéry a místní úspěšné květinové obchody. Můžete se spolehnout, že květinu, která má mluvit za vás, vytvoří opravdový mistr svého řemesla. Florista, který floristiku dělá s maximální péčí, umem a nasazením a pro kterého je práce s křehkými květinami posláním, vášní a láskou současně.