Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Jak na intenzivní hydrataci pleti na začátku jara?

3. dubna 2017 | 00:00
Prezentace klienta |

Těšíte se na jaro? Naše pleť i celý organismus už ho nutně potřebují, to je na nás vidět! Ale i jaro znamená pro pleť změnu a je potřeba na něj pleť řádně připravit. Bude potřeba podpořit hydrataci, ale i ochranu před sluníčkem.

Aby ošetření mělo co největší efekt, držte se těchto 3 postupů – nejdříve pleť čistěte (vyčistit pleť i tělo se vyplatí), potom hydratujte a nakonec chraňte před přívalem slunečního záření.

A. Začněte čištěním:

Zjemňující cukrový peeling Lemongrass (140 Kč) odstraní odumřelé kožní buňky na obličeji i na těle – kvalitní čištění je nezbytné a potřebné. Aplikujte 1-2x týdně. Silice z citronové trávy vás navíc krásně osvěží!

Autor: Ryor

B. Následuje hydratace

Pokud máte sušší pleť, naneste několik kapek Hydratačního séra s ceramidy (175 Kč)naneste nejen na obličej, ale i na krk, dekolt a také na povrch rukou. Úžasný pocit pohody!

Anebo i novinku, přípravek Kyselina hyaluronová – gel. (136 Kč) Co to je? Intenzivní gelové sérum s obsahem 100% nízkomolekulární kyseliny hyaluronové, které se snadno nanáší a rychle vstřebává.

Po aplikaci hydratačního přípravku je vhodné ošetřit pleť tonikem, aby pleť ihned navázala vodu a hydratace je potom přímo viditelná.

TIP pro vás! Séra nanášejte hlavně večer. Přes noc pokožka regeneruje, a pokud jí k aktivní regeneraci dodáte potřebné látky, regenerace bude o to úspěšnější. Ideální je alespoň intenzivní 2 měsíční kúra.

Autor: Ryor

C. A nakonec – chraňte pleť přes sluncem

A to nutně! Pojďme si to shrnout - díky peelingu je pleť zbavená vrchní vrstvy mrtvých buněk, ale i ochranné kožní bariéry. Použitím hydratačních přípravku je krásně hydratovaná a je nutno ji ochránit, aby nedošlo ke vzniku pigmentových skvrn. Ty by nám určitě radost neudělaly. Vhod vám přijde Duo-aktivní krém SPF 15 (107 Kč) nebo Trio-aktivní krém SPF 30. (159 Kč)

Autor: Ryor

Ještě jedno upozornění – lepší nebo jednodušší je vždy prevence než likvidace problémů. A oční okolí si vyžaduje vaši pozornost už od mládí. Aktivní sérum na oční okolí s Matrixylem (181 Kč) obsahující ceramidy, skvalen, vitamin E, mandlový a jojobový olej pokožku hydratuje a používá se denně ráno a večer. Je vhodné pro všechny typy pleti i věkové kategorie.

Vše najdete na www.ryor.cz