Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Diamantové Vánoce s ALO diamonds

11. listopadu 2016 | 00:00
Prezentace klienta |

Nová kolekce ALO diamonds podzim/zima 2016 nabízí šperky inspirované stylem art deco, výrazné prsteny osazené velkými výraznými barevnými drahokamy, módní náramky anebo klenoty ve tvaru peříček.

Šperky z kolekce Essencial české klenotnické značky ALO diamonds by neměly chybět v klenotnici žádné ženy. Jsou základem, nezbytností, elegancí i podstatou. Neodolají jí ženy sportovní ani romantické. Tato kolekci nabízí rozmanitou řadu velmi elegantních šperků, která oslní svým precizním zpracováním a třpytivostí briliantů. Šperky působí vyváženě a harmonicky. Jsou vyrobeny v různých barevných kombinacích.

Autor: ALO

Česká klenotnická značka www.alo.cz s více než 20letou tradicí představuje novou kolekci šperků, která je inspirována více uměleckými podněty. Překrásné dlouhé visací náušnice, náhrdelníky i náramky z bílého zlata a diamantů nesou prvky uměleckého směru art deco.

Autor: ALO

Další část kolekce má tvar peříček - náušnice, přívěsky i prsten z bílého, růžového nebo černého zlata zdobené diamanty.

Kolekce výrazných koktejlových prstenů jsou osázeny barevnými drahokamy zemitých barev – ametysty, safíry, morganity, turmalíny, smoky quartz.

Autor: ALO

Jednořadé náramky s bílými nebo černými diamanty doplňují výrazné náramky z masivního zlata s perlami nebo diamanty posázenými kuličkami.

Šperky lze pořídit ve všech buticích ALO diamonds: Praha - Palladium, OC Nový Smíchov, OC Chodov, Centrum Černý Most, Brno - Olympie anebo Ostrava - Forum Nová Karolina.

Autor: ALO
Splňte si svůj vánoční sen s ALO diamonds! Více šperků a prodejní místa najdete na www.alo.cz