Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Přivítejte jaro s novou jarní kolekcí Happy Glow od značky By Terry!

11. března 2016 | 00:00
Prezentace klienta |

Zapomeňte na zasněžené hory a mrznoucí vánek a vykročte do krásných barev probouzející se přírody a prvních jarních paprsků. Happy Glow kolekce od francouzské značky By Terry v sobě ukrývá šest úžasných produktů, které Vás budou provázet letošním jarem.

Řasenka TERRYBLY odstín „Hyper Green“ (8 ml za 990,-Kč)

Řasenka Terrybly je perfektní společnicí pro jarní romantické procházky. Obsahuje patentovanou Lumicoat® Care technologii, která posiluje řasy a dodává jim objem. Precizní kartáček rozčeše každou řasu zvlášť, prodlouží ji a dodá jim ohromující objem. V novém zeleném odstínu dokonale splynete s jarní přírodou a dostanete vaše řasy ke hvězdám.

Autor: MK Beauty

Ombre Blackstar odstíny „Nude Milky Way“ a „Bubble Glow“ (1,64 g za 840,-Kč)

Stíny v tužce Ombre Blackstar netřeba představovat – vizážisti po celém světě je zkrátka milují. By Terry přichází se dvěma novými jarními odstíny, jež obsahují výtažky z černých tahitských perel, díky kterým pigment na očním víčku vydrží jak delší procházku, tak i běhání rozkvétající přírodou. Vyberte si z krémového nebo lehce narůžovělého odstínu, které můžete buď kombinovat, nebo použít samostatně pro prozáření a sjednocení očního víčka.

Autor: MK Beauty
Autor: 

Crayon Khol Terrybly odstín „White Wish“ (1,2g za 690,-Kč)

Tak tahle tužka na oči je zkrátka must-have – bílá tužka Crayon Khol dokáže neuvěřitelně prozářit oční víčko, opticky zvětšit oči a dodat jim úžasné kouzlo čerstvě zamilovaného pohledu. Tento trend z přehlídkových mol vám dodá voděodolné tetování, díky kterému budete elegantní i během prvních jarních dešťů.

Autor: MK Beauty

Baume de Rose odstíny „Coral Stellar“ a „Mauve Moon“ (7 g za 1 190,-Kč)

A to nejlepší nakonec. Kultovní balzám na rty od By Terry bude k dostání ve dvou limitovaných odstínech. S nimi můžete nechat rozkvést Vaše rty, ať už Vaše první jarní krůčky budou kamkoliv. Vosk z růže, bambucké máslo a ceramidy zaplaví Vaše rty péčí a dokonalé korálové a fialové pigmenty jim dodají nádech rtů krásné jarní víly, která protancuje životem muže, jenž ji pouze zahlédne, ale navždy se zapíše do jeho srdce.

Autor: MK Beauty

Jarní kolekce Happy Glow od značky By Terry je k dostání v salonu L´Eclat (Bílkova 16, Praha 1). Více informací naleznete na www.eclatsalon.cz.