Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Plnoštíhlé modelky opět ovládly přehlídkové molo!

26. března 2014 | 06:00

Módní návrhářka Isabel Toledo a módní řetězec Lane Bryant spojily své síly a předvedly společnou okouzlující kolekci, která začíná u velikosti 44! Přehlídkové molo tedy opět ovládly krásné modelky s ženskými křivkami.

Módní návrhářka Isabel Toledo je ve svém oboru velmi uznávaná. Její služby pravidelně využívá i první dáma Spojených států amerických, Michelle Obama.

Jaro/Léto pro boubelky

Své kvality Isabel předvedla během představení nové kolekce pro Jaro/Léto 2015, na kterém spolupracovala s obchodním řetězcem Lane Bryant, který se specializuje na dámské oblečení větších velikostí.

Plus-size kolekce je plná rafinovaných sukní, přiléhavých šatů a elegantních večerních kabátků. Modní kousky z dílny Isabel Toledo se pohybují od zhruba tisíc korun za tričko, až po čtyři tisíce za kabát.

Proč se vlastně Isabel rozhodla vytvořit kolekci pro plnoštíhlé ženy? "Cítím, že je mojí povinností poskytnout ženám s křivkami výstřední, elegantní a slušivé oblečení. Krásné plnoštíhlé ženy si totiž zaslouží svobodu v oblékání", prozradila důvod autorka kolekce.

Prohlédněte si část kolekce v naší fotogalerii.