Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Přivítejte Nový rok stylově, ať už jste kdekoli!

  • 23. prosince 2013 | 13:40

    Každý z nás si ideální oslavu Silvestra představuje jinak. Někdo touží sedět s přáteli nebo rodinou u rozpáleného krbu v horské chatě, jiný každoročně protančí střevíce na divoké párty. Ať už jste ten večer kdekoli, buďte trendy!

  • Na party ve velkém stylu

    Móda

    Pokud se právě vy budete loučit s uplynulým rokem a pořádně rozjeté párty v klubu, rozhodně vsaďte na třpytivý look. V tento speciální večer se můžete do flitrů a metalických barev obléknout klidně od hlavy až k patě.
    Čím víc budete zářit, tím lépe.

    ...
    Autor: archiv firem

    Líčení

    Na velké party ve víru velkoměsta musíte zazářit. Je Silvestr, takže si klidně dovolte i velmi výrazné líčení, na které byste se normálně neodvážila. Ideální jsou pro tuto příležitost metalické, třpytivé odstíny.

    Gelové oční linky Maybelline, 199 Kč
    Autor: archiv firmy
    Barevné, zlaté nebo měděné stíny nanášejte štětcem a začněte s nimi jako s prvními! Třpytky totiž mají tendenci opadávat  na tvář a pokud byste si líčení očí nechávala až nakonec, snadno byste si zlikvidovala pečlivé udělaný make-up.

    Oční linky volte černé, gelové, ale pouze velmi tenké, v linii horních řas. Pamatujte také, že čím výrazněji máte nalíčené oči, tím méně řvavé by měly být rty. Zapomeňte proto na rudou a raději sáhněte po tělově růžových nebo sladce broskvových odstínech.

  • Na domácí večírek s přáteli

    Móda

    Trávíte raději Silvestra s nejbližšími přáteli doma na vlastním poklidném večírku? Šaty můžete nechat doma a vyrazit v trendy leginách a elegantním peplum topu, který vám vyčaruje nadpozemsky přitažlivé křivky. Nebojte se trochu odvázat a ozdobte si vlasy extravagantní čelenkou.

    ...
    Autor: archiv firem

    Líčení

    To, že slavíte Silvestr doma s přáteli ještě neznamená, že si můžete nechat vytahané tepláky a mastné vlasy stáhnout do culíku. Na druhou stranu se ale vyhněte také výraznému kouřovému líčení. Ideální pro tuto příležitost je takzvaný "šťavnatý" look s dominujícími rty k nakousnutí!

    Paleta očních stínů Rich Chocolate, Bobbi Brown, 1730 Kč
    Autor: archiv firem
    Na pleť naneste krycí make-up a matující pudr, jak jste normálně zvyklá. Oči pouze vystínujte nude stínem a linku udělejte také pomocí stínu v neutrálně hnědé barvě. Líčení očí dolaďte černou prodlužující řasenkou a nebojte se také zvýraznit obočí, které vaši tvář přirozeně a krásně orámuje.

    Rty přepudrujte a lehce vystínujte konturovací tužkou, abyste vytvořila základ pro rtěnku. Volte jakoukoliv tmavou barvu, vínovou, fuchsiovou, ale především sytě rudou, která vám dodá potřebný silvestrovský look.

  • Na silvestrovskou koulovačku na horské chatě

    Móda

    Pro milovnice horských chat, sněhu a praskající dřeva v krbu jsou ideálním silvestrovským outfitem nesmrtelné džíny v kombinaci s hřejivým svetrem a chlupatou vestičkou. Nezapomeňte, že základem spokojenosti, jsou nožky v teple. Natáhněte si veselé ponožky s vánočním motivem a váš horský model je na světě.

    Slavíte Silvestra na horách? Stylově se zachumlejte a vsaďte na voděodolné líčení.
    Autor: archiv firem
    Líčení

    Většina silvestrovských večírku na horách končí s lahví šampaňského a se sněhem za krkem venku před horskou chatou.

    Matující kompaktní pudr Météorites Compact, Guerlain, 1200 Kč
    Autor: archiv firem
    Pokud tedy po návratu do místnosti nechcete vypadat jako zmoklá panda, nezapomeňte si s sebou na hory přibalit voděodolné produkty, které vám dokážou zaručit bezchybné líčení i po silvestrovské koulovačce.

    Líčení na horský večírek volte podle příležitosti. Jedná-li se o luxusní akci, jsou ideální kouřové stíny nebo třpytivé líčení. Na bujarou zábavu s přáteli ale sáhněte spíš pouze po voděodolných linkách i řasence a především po skutečně kvalitním pudru, který zafixuje váš make-up na celou noc a přežije i skotačení ve sněhu.

    Jednotlivé produkty a módní kousky naleznete v naší fotogalerii!

Autor: Brigita Zemen, Andrea Zelníčková
Diskuse ke článku
.