Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Trendy dámská trička: Vsaďte na kvalitu!

Kvalita je základ! Pořiďte si skvělá trička Abercrombie and Fitch.
29. listopadu 2013 | 15:12
Prezentace klienta |

I v zimě je třeba vypilovat svůj outfit, i když pod kabátem není příliš vidět. Pořiďte si stylová a kvalitní trička Abercrombie and Fitch a rozhodně nebudete litovat.

Značka Abercrombie and Fitch je synonymem kvality a luxusu. Založil ji před více než sto lety David Abercrombie. Modely A jsou oblíbené především pro kvalitu zpracování a perfektní outdoorový design.

V dnešní době zažívá oblečení Abercrombie and Fitch opravdový boom, takže pokud chcete být in, tak tyto kousky jednoznačně nesmí chybět ve vašem šatníku. Garantujeme vám, že neprohloupíte!

Námořnický hit

Námořnická modř a pruhy zřejmě nikdy nevyjdou z módy. V tomhle pruhovaném tričku se budete cítit nejen stylově, ale také velmi pohodlně, protože je pouze z bavlny. Námořnické tričko pořídíte za 839 korun na www.italiedoskrine.cz

...
Autor: italiedoskrine.cz

Koženka

Absolutním hitem je letos kombinace kůže s jiným materiálem. Pokud jsou na vás výrazné módní kousky příliš, pořiďte si alespoň bavlněné tričko s krátkým koženkovým rukávem. Trendy triko pořídíte za 549 korun na www.italiedoskrine.cz

...
Autor: italiedoskrine.cz

S vtipným nápisem

Pokud máte smysl pro humor, pořiďte si značkové tričko s nápisem "Když nejsou diamanty, není láska". Rukávy jsou ozdobeny barevnými kamínky. Tričko je k dostání za 999 korun na www.italiedoskrine.cz.

...
Autor: italiedoskrine.cz

Značková trička si můžete zakoupit přímo ZDE!