Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Malé i velké zkrášlovací podvody: Takhle se děláme krásné!

10. září 2013 | 12:00

Nikdo z nás není dokonalý a téměř každá žena je se svým vzhledem nespokojená. Jedna touží po nekonečně dlouhých řasách, druhá po husté hřívě. Pak přichází na řadu malé i velké podvody, díky kterým se cítíme jako hvězdy první třídy.

Eva Longoria nedá na umělé řasy dopustit
Autor: profimedia.cz
Mrkací panenka

Uhrančivý a smyslný pohled dostává muže na kolena. Pokud si zoufáte, že vaše krátké a řídké řasy nevyčarují sexy kukuč, pořiďte si umělé řasy. V Hollywoodu už snad neexistuje nikdo, kdo by je neměl. Je na vás, jestli se rozhodnete pro domácí lepení, nebo vsadíte na profesionální metodu lepení řasy na řasu.

Modré studánky

U očí ještě chvilku zůstaneme. Slavné ženy využívají barevné kontaktní čočky a ladí je se svými outfity. Pokud se k tomuto kroku rozhodnete, poraďte se se svým očním lékařem, který vám také provede test snášenlivosti čoček.

Lindsay Lohan ujíždí na zvětšování rtů.
Autor: profimedia.cz
Plné rty

Nebudeme si nic nalhávat, plné rty jsou snem snad každé ženy. No a co dělat, když nám je příroda prostě nenadělila? Lindsay Lohan se s tím nepáře a pravidelně si chodí své rtíky "přifukovat" k estetickým odborníkům. A jestli je to na vás moc, zkuste rtěnky a lesky, které přidají vaším rtům na objemu.

Zuby jako perličky

A je tu další věc, po které bezmezně toužíme. Bílé zuby a zářivý úsměv si pitím kávy a čaje a čištěním běžnými pastami nevyčarujeme. Jestli je vaším největším snem právě sněhobílý chrup, navštivte svého zubního lékaře a investujte do profesionálního bělení.

Prsa jako "dvacítka"

Courtney Stodden je posedlá velkými ňadry.
Autor: profimedia.cz

Trend zvětšení prsou je čím dál častější. Bohužel, ne vždy ho využívají ženy, které opravdu potřebují pomoct. Chápeme starší ženy, které si nechají prsa zpevnit a cítí se hned o mnoho mladší a přitažlivější. To samé platí o ženách, které mají prsa zdeformovaná, nebo opravdu téměř neviditelná. Ale "silikonové krásky", které si od plnoletosti nechávají nafukovat prsa do gigantických rozměrů, pro ty nemáme pochopení.

Čokoládová pleť po celý rok

Výsledky studii o špatném vlivu solárií na naší pokožku některé ženy příliš nezajímají. A tak celoročně navštěvují solária, protože chtějí být krásně opálené i během zimních měsíců. Celebrity se naučily využívat speciální opalovací sprchu, která je od hlavy až k patě rovnoměrně "postříká" samoopalovacím přípravkem. Navíc přípravky obsahují látky proti stárnutí a jižanský vzhled vám vydrží zhruba týden.

Beyonce si na své lesklé hřívě zakládá.
Autor: profimedia.cz
Instatní vlasy

Ženy s dlouhými hřívami potkáváme téměř denně, ale velmi malé procento z nich se může chlubit vlastními vlasy. Tento malý podvod využívá velké množství žen, nejen ve světě, ale i u nás. Existují různé způsoby, jak ze dne na den získat klidně o půl metru delší vlasy. Můžete se svěřit do rukou kadeřnice, ale počítejte s tím, že to není úplně levná záležitost. A nebo si můžete pořídit umělé prameny na sponkách, které si snadno a rychle připnete sama doma. Jen dávejte pozor, aby barva vašich a umělých vlasů nebyla příliš rozdílná, a aby sponky nevyčuhovaly.

Kočičí drápy

Asi nejčastějším zkrášlovacím podvodem českých žen jsou umělé nehty. A není na tom vůbec nic špatného, protože perfektně upravené nehty jsou vizitkou každé ženy. Navíc ze stálého mytí nádobí a uklízení nemají nehty šanci vyrůst a vypadat přirozeně dobře. Prodloužení a zpevnění nehtů není v dnešní době nic finančně náročného a dokáže zvýšit sebevědomí o několik stupňů.