Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Nadčasové maxišaty: Noste je ve stylu celebrit!

11. července 2013 | 07:00

Nosily se loni, nosí se letos a budou se nosit i za rok. Málokterý kousek je tak klasický jako maxišaty, bez nichž by většina obyvatelek Hollywoodu pomalu nevyšla ven. Máte na ně zálusk i vy? Vybraly jsme pro vás ty, které budou zaručeně trendy i v příští letní sezóně!

Maxišaty jsou samy o sobě výrazné, ale díky své bohémské povaze si skvěle rozumí i se záplavou šperků. Jejich nejvěrnější společnice jsou pak sandálky všeho druhu - páskové, gladiátorky, na podpatku i na klínku. Jestli nejste zrovna dlouhánka, doporučujeme poslední dvě varianty; šaty až na zem vás jinak opticky zkrátí.

Kdo se do pohodlných maxišatů jednou zamiloval, nedá na ně dopustit. A proč ne? Dají se nosit ve dne v noci a sluší téměř každé postavě. Tajemství je jako vždy ve střihu, ale také v potisku: větší motivy lichotí štíhlým figurám, křivky lépe podtrhne drobný vzorek. A šaty v jedné zářivé barvě? Ty jsou pro všechny, kdo se nebojí zazářit!

Korálová barva na zahradní party

Tenhle odstín není v módě žádným nováčkem. Letního hitu číslo jedna se ale jen tak nezbavíme! Korálové šaty nejlépe vyniknou na opálené pleti, jakou má herečka Jessica Alba. Říkají si o metalické sandálky, extravagantní šperky a rtěnku jen o pár tónů tmavší.

...
Autor: ČTK, archivy firem

Ombré vzhled na pracovní večeři

Barevný přechod, kterému se říká ombré, je v kurzu už nějakou dobu. Nejen co se týče vlasů, ale i hvězdných šatníků. Vybrala jste si kontrastní šaty jako herečka Diane Kruger? Doplňky by měly být neutrální. Tlumený přechod naopak oživí barevné boty nebo šperk.

...
Autor: profimedia.cz, archivy firem

Bohémské motivy na nedělní piknik

Kdo nevyráží do ulic L.A. s bohémskou vizáží, jako by nebyl. Dokazuje to i herečka Kate Beckinsale. Napodobit její styl je přitom snadné: základem jsou šaty s jemným potiskem. K dokonalosti pak chybí jen sluneční brýle, obří kabelka a zápěstí plné náramků.

...
Autor: profimedia.cz, archivy firem

Autor: Marie Barvínková