Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Buďte divoká! Dejte šanci potiskům z džungle

9. července 2013 | 06:00

Nic proti nadčasovému leopardovi či zebře, vzory pro rok 2013 jsou ovšem o něco barevnější a bláznivější - prostě divočina. Kdo se odváží do výjevů z knihy džunglí obléknout od hlavy až k patě, má u nás body navíc!

Motivy tropických rostlin, barevných papoušků nebo dokonce nebezpečných hadů umí být stejně záludné jako džungle sama. Máme pro vás pár tipů, jak je zkrotit - ať už jste amazonka, nebo dáma za všech okolností:

1. Kombinujte dle libosti

Klidně i tři různé potisky, motivy různých zvířat nebo různé trendy. Třeba zkrácený top a vzorované kalhoty. Aby outfit fungoval, stačí se postarat o to, aby se v něm každá barva zopakovala. Hlavní je ale odvaha - a vysoké podpatky!

...
Autor: archivy firem

2. Přidejte neony

Že to zní jako čiré šílenství? Vůbec ne! Tropy si o mixování s neonovými tóny přímo říkají - vznikne tak barevný letní koktejl, který voní dálkami. Stihla jste se už opálit? Vsaďte na žlutou nebo korálovou. Máte-li spíš světlou pleť, ideální bude zářivě růžová.

...
Autor: archivy firem

3. Neutralizujte

Pokud vám džungle připadá pro běžné nošení příliš výrazná, vyzkoušejte její jemnější variantu: ideální budou třeba klasické maxišaty s potiskem v tlumených barvách. Neutrální look zajistí vhodné doplňky. Bez bílých bot letos nedáme ani ránu!

...
Autor: archivy firem

Autor: Marie Barvínková