Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Oblečení DESIGUAL a boty Melissa – značkové oblečení a boty, které jsou hitem i pro naše celebrity. Chcete vědět, kdo tuto značku s oblibou nosí?

6. června 2012 | 00:00
Prezentace klienta |

E-shop www.DIFFERENTfashion.cz i kamenná prodejna DIFFERENT v Plzni (Rooseveltova 13) jsou na trhu už 4 roky pro všechny, které omrzela nudná šedá česká módní scéna. Cílem DIFFERENTfashion.cz vždy bylo a vždy bude nabízet nevšední, barevné a hlavně originální světové módní brandy. Tato firma pořádá nebo je partnerem spousty módních událostí, a také obléká některé prestižní soutěže krásy.

E-shop www.DIFFERENTfashion.cz je největším a nejlevnějším českým e-shopem se značkami jako např. Desigual, Custo Barcelona, Melissa, Emu, Lavand, Eight Sin a dalšími. Hned na začátku roku 2012 pro Vás tým z DifferentFashion.cz připravil i dětské kolekce těchto značek.  Tím ale práce zdaleka nekončí - v roce 2012 se můžete těšit na další nové a neokoukané značky oblečení, které budete milovat.

Autor: www.differentfashion.cz

Neohrané značky

Desigual je španělský módní klenot, který se těší stále větší oblibě díky své hravosti, barevnosti a kvalitě. Desigual – to jsou barevné kabáty, trička, sukně i kabelky. Kdo jednou ochutná – zamiluje se. Tuto značku zde nakupuje např. Dagmar Havlová, oblíbil si ji také Jaro Slávik a mnoho dalších uznávaných celebrit.

I Dagmar Havlová sleduje módní trendy, proto nosí ráda značku Desigual.
Autor: www.differentfashion.cz

Brazilské plastové boty Melissa si zamilujete! Jsou vyrobené ze speciálního patentovaného materiálu Melflex, který se dokonale přizpůsobí Vaší noze a navíc krásně voní. Není to jen designový doplněk na pláž, ale botky na běžné denní nošení, které navíc báječně provoní Váš botník.

Boty Melissa, 1650Kč
Autor: www.differentfashion.cz

EMU je australská značka, která je nejlepším a nejznámějším výrobcem produktů z ovčí kůže. Válenky od této značky jsou nejpohodlnějšími botami, které můžete mít.

Lavand je také španělská značka, která do svých kolekcí používá kvalitní a příjemné materiály. Toto značkové oblečení v sobě spojuje eleganci a hravost.

Autor: www.differentfashion.cz

Tým DifferentFashion.cz pro Vás také provozuje e-shop prodávající plastové boty MEL by Melissa, které jsou mladší a levnější sestřičkou luxusních plastových bot Melissa.

Balerínky MEL, 900Kč
Autor: www.botymel.cz

Tým DifferentFashion.cz pracuje pro Vás, takže Vám rádi poradí nebo cokoliv doobjednají přímo ze skladů nabízených značek. Veškeré zboží na e-shopu navíc mají skladem.  A pozor! Když při objednávce do konce června zadáte do kolonky ”Poukaz” heslo “BLESK”, tak Vám e-shop automaticky odečte 10% z celkové ceny.

Šaty Desigual, 2200 Kč
Autor: www.differentfashion.cz

TAK NEBUĎTE NUDNÍ ... BUĎTE DIFFERENT!!!