Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Smyslné babičky: Sexy důchodkyně odhalily dekolt i stehna

13. února 2012 | 06:09

Jejich věk by jim hádal málokdo. Modelka Christie Brinkley (58) a Linda Evans (69) na molu ukázaly, že do "starého železa" ještě rozhodně nepatří. Zastínily i o dvě generace mladší modelky.

Svůdný dekolt, krásně tvarovaná stehna. Postava bez jediné chybičky. Téměř šedesátiletá blondýnka, bývalá modelka a příležitostná herečka Christie Brinkley, vzbudila zaslouženou pozornost.

V rudých šatech z dílny návrhářky Pamelly Roland si "babička" obdivné pohledy užívala na "červené" módní show, která se v New Yorku již po desáté konala pod záštitou organizace The Heart Truth. Ta důstojně odstartovala New York Fashion Week. Červená barva modelů má upozornit na důležitou prevenci srdečně-cévních onemocnění, na něž umírá stále více žen.

Christie Brinkley (58) i přes svůj pokročilý věk bez ostychu vystavovala na obdiv své ženské zbraně.
Autor: profimedia.cz

Zjev "sexy dračice" podtrhly i dramaticky rudé rty a blonďatá záplava zvlněných vlasů. Kráska i přes svůj pokročilý věk bez ostychu vystavovala na obdiv své ženské zbraně.

Pozadu nezůstala ani její o jedenáct let starší kolegyně, herečka Linda Evans známá jako Krystle Carrington ze seriálu Dynastie. Zralá žena, která se pravidelně umísťovala v žebříčcích jako jedna z nejkrásnějších žen Ameriky a objevila se i v časopise Playboy, zvolila úzké červené šaty nad kolena z dílny Tadashi Shoji.

Téměř sedmdesátiletá herečka vypadá stále skvěle.
Autor: profimedia.cz
Společně s nimi se po molu v nádherných róbách předních světových návrhářů prošly i další hvězdy showbyznysu. Zachovalá padesátnice, zpěvačka Gloria Estefan si vybrala šaty od svého kamaráda Narcisa Rodrigueze, herečka Rose McGowan extravagantní róbu Roberto Cavalli, Jenna Elfman překrásné nařasené šaty Alberta Ferretti, Monka Kelly toaletu od návrhářky Diane Von Furstenberg, Rebecca Romijn zase nádhernou róbu Marchesa.