Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Ona je muž! Model ve svatebních šatech vypadal jak nevinná panna

11. května 2012 | 17:28

Něžné rysy, nádherná štíhlá postava, blond vlasy stažené do culíku. Nenechte se však zmást! Pod krásným zjevem se v záplavě bílého tylu skrývá muž, androgynní australsko-srbský model Andrej Pejic.

"Občas se cítím jako žena, občas jako muž... Takže mi to vyhovuje," prozradil na sebe Andrej, který si už dokonce troufl i na reklamu na dámskou podprsenku. Sám při přehlídkách často používá push-upku.

Není divu, že se dvacetiletý mladík stal během několika měsíců jedním z nejžádanějších modelů vůbec. Od chvíle, kdy se v lednu loňského roku na molu v Paříži objevil ve velkolepých svatebních šatech navržených samotným Jean Paul Gaultierem, jeho sláva strmě stoupala.

Poprvé se Andrej ve svatebních šatech objevil v lednu loňského roku
Autor: profimedia.cz

"Agentura, která mě zastupuje mě požádala, zda by mi nevadilo, kdybych si oblékl dámské šaty. Já jsem s tím neměl problém. Sukně jsem nosil už od útlého věku, takže jsem rovnou řekl: Samozřejmě, že nevadilo!," řekl v jednom z rozhovorů Pejic.

Tentokrát během přehlídky svatební šatů španělské návrhářky Rosa Clara, která se konala v Barceloně v rámci Týdne svatební módy, opět nekompromisně zastínil všechny přítomné modelky.

V předváděných modelech na přítomné diváky působil jako nevinná panna. Ať už v modelu s jednoduchými liniemi a těsným pasem, který má vytvářet sochařskou siluetu inspirovanou klasickými bohyněmi, tak v záplavě bohatě vrstveného přírodního hedvábí. Celkový dokonalý look umocnil ještě jemný make-up a perlová čelenka ve vlasech.