Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Držte si klobouky: Nahá těhotná modelka šokovala Londýn

22. února 2012 | 14:57

Sexy modelka v osmém měsíci těhotenství se po přehlídkovém molu procházela "oděna" jen do apartního kloboučku. Bývalá Miss a modelka Sophia Cahill (31) byla hvězdou netradiční show velšské návrhářky klobouků Robyn Coles, která své výtvory prezentovala na londýnském Týdnu módy.

Vyslat na molo modelky úplně nahé byl rozhodně odvážný nápad, ovšem doplnit je i o krásku ve velmi vysokém stupni těhotenství je navýsost provokativní tah.

Někdejší Miss Welsu Sophia Cahill se svým odhaleným bříškem, i vším ostatním, bez problému pochlubila spolu s dalšími třemi zcela nahými modelkami. S autorkou kontroverzní módní show, návrhářkou Robyn Coles jsou totiž letité kamarádky.

Bývalá miss a modelka Wales Sophia Cahill byla hvězdou show velšské návrhářky Robyn Coles
Autor: Reuters

“Věděla jsem, že Sophia s tím nebude mít problém. Napadlo mě, že bude hezké, když mezi ostatními nahými modelkami bude i jedna těhotná. V módě nikdo nic takového určitě ještě nepředvedl,” zdůvodňuje záměr Robyn Coles.

Přiznává však, že důvodem k obnažení modelek byla především publicita. “Jako neznámá návrhářka musíte hledat cesty, jak se dostat lidem do povědomí. Přizvala jsem proto modelky různých tvarů a velikostí, aby ukázaly svou nahou krásu, ozdobenou jen mým doplňkem na hlavě,” dodává návrhářka.

Jde však o to, jestli její záměr vyšel tak, jak zamýšlela. Diváci určitě měli problém soustředit pozornost pouze na hlavy modelek, kde prezentovala nové trendy klobouků pro sezónu podzim/zima 2012.


Autor: lena, bak