Pondělí 21. října 2024
Svátek slaví Brigita, zítra Sabina
Polojasno 15°C

Ultra trendy outfit podle Dagmar Havlové (71): Lichotit bude zralým dámám i nízkým postavám

21. října 2024 | 06:00

Bývalá první dáma Dagmar Havlová byla čestným hostem natáčení silvestrovského dílu zábavného pořadu Inkognito z dílny TV Prima, na kterém se zcela vyjímala. Oblékla totiž příznačný model se slavnostní náladou, který však netlačil tolik na pilu a ve své podstatě byl opřen o základní nadčasové kousky. Čím tedy dodala do looku jistou noblesu a eleganci?

Unikátní silvestrovské Inkognito

Komik Richard Genzer, zpěvák Michal David, Miss Justýna Zedníková, herečka a moderátorka Adéla Gondíková, ale i právě bývalá první dáma Dagmar Havlová se objeví v unikátním silvestrovském díle zábavného pořadu Inkognito. Na natáčení se známé tváře oblékly do převážně slavnostních looků odpovídající oslavám konce roku.

Adéla Gondíková společně s herečkou Petrou Nesvačilovou vsadily na mini šaty s flitrovaným reliéfem, půvabná modelka a Miss Justýna Zedníková pak zářila v saténových dlouhých šatech v decentně zlatém odstínu. A ačkoliv bývalá první dáma Dagmar Havlová nevsadila na třpyt ani na barevně výrazné hlavní módní solitéry, ale na hravý nadčasový kontrast fungující roky, tedy na kombinaci černé a bílé, vyčnívala z davu. Čím okouzlila?

Jaké kabáty a bundy jsou na aktuálním módním výsluní? To se dozvíte ve videu:

Video se připravuje ...
 • VIDEO: Videoredakce ženských titulů

Na doplňcích vždycky záleží i stylistické triky

Jednoznačně lukrativním, luxusně zavánějícím doplňkem v podobě brože s červenou mašlí, kterou připnula na bělostnou halenku. Vrchní díl pak zastrkala do černých elegantních palazzo kalhot, čímž si opticky prodloužila postavu a zvýraznila ženský pas.

Nákupní tipy: halenka H&M, 479 Kč; kalhoty COS, 150 EUR (cca 3784 Kč); kozačky Vagabond, 4299 Kč; brož s Mašlí Gucci, 360 $ (cca 8374 Kč), koupíte oliverjewellery.ca; baret Ruslan Baginskiy, 300 $ (cca 6979 Kč); rtěnka MAC, Silky Matte Lipstick, odstín You Wouldn't Get It, 560 Kč, koupíte na notino.cz; stříbrné náušnice Blueberries Jewelry, 3000 Kč

Tyto kalhoty jsou tak ideální pro všechny dámy, které chtějí přidat ke své výšce pár centimetrů navíc, protáhnout a tedy zeštíhlit postavu. Dagmar navíc zvolila správnou barevnou kombinaci jednotlivých kousků. Světlou ve vrchní části, která dodává do tváře mladistvost a černou na dolní partie, jež má zeštíhlující efekt.

Pakliže vás čeká slavnostnější událost, nebojte outfit doladit i sofistikovanou pokrývkou hlavy v podobě baretu, kapitánky nebo klobouku, na look pak navrstvěte minimalistický vlněný kabát maximální délky nebo naopak šik bundičku do pasu. Pomyslnou třešničkou za dokonalým outfitem bude přirozený make-up, vzdušné vlnité vlasy i kotníčkové kozačky v ostré špičce.

Na další vydařené looky Dagmar Havlové i na fotografie z Inkognita se podívejte do naší galerie.

Autor: Žaneta Podlahová