Středa 18. září 2024
Svátek slaví Kryštof, zítra Zita
Polojasno 22°C

Stylově v dešti: Ultra trendy bundy a kabátky v barvách sezony, které vás nenechají zmoknout!

14. září 2024 | 05:00

Při pohledu z okna nám počasí dává jasný singál. Babí léto je u konce, alespoň v následujících několika dnech. Ze šatů jsme rovnou vlezly do kabátů, avšak ne veškeré svrchníky v našem módním ansámblu, nás uchrání před intenzivním deštěm. Proto jsme pro vás našly ty nejlepší nepromokavé bundy, kabátky i pláštěnky, se kterými nemusíte nutně opouštět styl! Které modely vás nenechají ve štychu v nepřízni počasí?

Speciálně voděodolné textilie

Nepromokavé kabátky a bundy z kvalitních materiálů nás ochrání nejen před deštěm a profouknutím, ale navozují také pocit bezpečí a pohodlí i v tom největší nečasu. Vsaďte na speciální voděodolné textilie, po kterých déšť steče a zůstanete v suchu i v momentě, kdy si doma zapomenete deštník.

Zara, 1499 Kč
Autor: archiv značky

Minimalismus i trendy odstíny podzimu 2024

Ať už preferujete dlouhé kabátky nebo kratší bundičky, jedno je jisté. Letos veškerým svrchníkům do nepohody dominuje minimalismus a neutrální tóny, které skvěle ladí s většinou looků. Odstíny béžové barvy, slonové kosti, ale i khaki jsou tak pro každého, kdo nechce tratit na stylu ani v dešti. Protože obzvláště nejrůznější tóny khaki barvy budou v letošní podzimní sezoně na vrcholu trendů.

Zara, 1799 Kč
Autor: archiv značky

Jednoduché kombinace

A nevypadají jen esteticky vkusně. Jak jsme již zmínili, svojí neutralitou jsou snadno kombinovatelné. Kabátky i krátké bundičky čistých siluet můžete nosit pospolu s koženými dlouhými bermudami a vysokými kozačkami, které budou tvořit stylovou kombinaci s měkkým úpletovým svetříkem nebo chundelatým rolákem. Hodit se budou nepochybně i k džínům v kombinaci s teniskami nebo kotníčkovými botami.  

Tip na video: K jakým outfitům se nejvíce hodí různé typy tenisek?

Video se připravuje ...
 • VIDEO: Videoredakce ženských titulů

Nákupní tipy: V naší fotogalerii se račte inspirovat tím nejlepším výběrem, kde najdete pogumované a povoskované svrchníky, které jsou odolné proti dešti. Naleznete tam i speciální voděodolné textilie na modelech z obchodů jako je OYSHO či H&M.

Autor: Žaneta Podlahová